search
'Bridgerton'-ster geeft eindelijk antwoord op vraag over seizoen 3
Series / Nieuws

'Bridgerton'-ster geeft eindelijk antwoord op vraag over seizoen 3

'Bridgerton'-fans hopen inmiddels al maanden op duidelijkheid over de releasedatum van seizoen 3...

Na het succes van Bridgerton seizoen 2 is het je makkelijk voor te stellen dat het leven van Jonathan Bailey nogal hectisch is. Van het promoten van zijn nieuwste serie tot het bijwonen van talloze evenementen: de acteur die de rol van Anthony Bridgerton speelt heeft het er maar druk mee. Gelukkig heeft hij ook wat tijd vrijgemaakt om ons meer te vertellen over seizoen 3 van de serie.

In het tweede seizoen, waarin hij de hoofdrol overnam en tegenover Simone Ashley speelde, werd hij het nieuwe officiële gezicht van Bridgerton. Hoewel hij het komende seizoen niet in het middelpunt zal staan, geloven kijkers nog steeds dat hij inzicht kan geven in hoe ver het nu staat met de productie.

Weinig informatie


Helaas betekent dat ook dat hij regelmatig door fans wordt belaagd met vragen over seizoen 3. In een interview met Radio Andy werd de acteur gevraagd om commentaar te geven op het langverwachte nieuwe seizoen. Het antwoord dat hij gaf liet echter veel te wensen over:

"Het kan elk moment gebeuren. Maar nee, ik denk dat jullie het tenminste vier weken van tevoren zullen horen", verklaarde Bailey. Het lijkt er dus op dat hij ofwel verplicht is om erover te zwijgen, of hij gewoon geen idee heeft wat de releasedatum zal zijn.

Mysterie


Seizoen 3 van Bridgerton zal zich richten op het liefdesverhaal van Colin Bridgerton en Penelope Featherington, gespeeld door Luke Newton en Nicola Coughclan. Jonathan Bailey en Simone Ashley (Kate Sharma) keren terug in ondersteunende rollen.



De releasedatum van het seizoen blijft dus een mysterie, hoewel eerder werd gespeculeerd dat de datum van 14 december 2023 er een was om naar uit te kijken. Het feit dat dit nog niet is aangekondigd en er helemaal nog geen promotiemateriaal is uitgebracht, maakt dit echter zeer onwaarschijnlijk.

Geduld


We zullen dus nog even geduld moeten hebben. Bekijk de vorige seizoenen op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen