search
Eindelijk schot in de zaak voor 'The Last of Us' seizoen 2
Series / Nieuws

Eindelijk schot in de zaak voor 'The Last of Us' seizoen 2

Voorheen een fan-favoriet voor één bepaalde rol, nu in de running voor een andere rol.

Het tweede seizoen van HBO's hitserie The Last of Us maakt eindelijk stappen nu alle stakingen in Hollywood voorbij zijn. Het lijkt er namelijk op dat seizoen twee een interessante castingkeuze gaat maken.


Volgend seizoen zal grotendeels gebaseerd worden op het tweede deel uit de gelijknamige reeks PlayStation-games, waarin een belangrijk personage werd geïntroduceerd: Abby. Insiders weten al wie in de serie de rol gaat spelen.

Die hebben we eerder gezien


Wederom zullen Pedro Pascal en Bella Ramsey te zien zijn in hun rollen als Joel en Ellie. In de games komt het personage Abby de boel flink verstoren, dus de beoogde actrice zal hier nog een flinke kluif aan hebben. Het lijkt erop dat die eer naar actrice Kaitlyn Dever gaat.

De keuze voor Dever is interessant te noemen, daar de naam van de actrice veel genoemd werd om de rol van Ellie te spelen toen de real-life serie nog in de kinderschoenen stond. Fans vonden haar gelijkenis met Ellie uit de games zo treffend dat zij de rol moest krijgen.

Jong en getalenteerd


De 26-jarige Amerikaanse Dever heeft al een behoorlijke staat van dienst. Ze wordt geroemd om haar rol in het recentelijke No One Will Save You, en om haar rol als slachtoffer van seksueel misbruik in het aangrijpende Unbelievable. In 2011 maakte ze haar debuut in de sitcom Last Man Standing.



Kijk alle afleveringen van The Last of Us op HBO Max.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen