search
'The Last Of Us' seizoen 2: productie start binnenkort ondanks hindernissen
Series / Nieuws

'The Last Of Us' seizoen 2: productie start binnenkort ondanks hindernissen

Als het niet aan allerlei hindernissen had geleden was HBO al begonnen met seizoen 2.

Het heeft niet lang geduurd voor HBO's hitserie The Last of Us een tweede seizoen kreeg. De producenten van de succesvolle serie wilden al snel aan de slag, en kunnen nu eindelijk gaan beginnen.


Ook The Last of Us heeft vertraging opgelopen door de stakingen van de schrijvers en acteurs in Hollywood, maar nu dat nagenoeg opgelost is heeft HBO bekendgemaakt dat de productie begin 2024 weer van start gaat.

Toch nog even wachten


Bij een persconferentie kondigde HBO-baas Casey Bloys aan dat het tweede seizoen begin komend jaar in productie zal gaan. Hij vertelde dat de stakingen van de WGA en SAG-AFTRA de productie van het tweede seizoen van de populaire serie hadden vertraagd.

Hierdoor stond The Last of Us niet op de netwerkschema-presentatie voor 2024, wat betekent dat we seizoen twee op zijn vroegst pas in 2025 kunnen verwachten. Volgens showrunner Craig Mazin is het tweede seizoen in elk geval volledig uitgewerkt.

Meer chaos en verderf


Het tweede seizoen zal grotendeels gebaseerd zijn op het tweede deel uit de immens populaire reeks Playstation-computerspellen met dezelfde naam. Ontwikkelaar Neil Druckmann slaat de handen weer ineen met Mazin om het tweede deel te adapteren.Kijk nog eens het hele eerste seizoen The Last of Us op HBO Max.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen