search
Homelander-acteur overgehaald tot deze levensgevaarlijke stunt in 'Gen V'
Series / Nieuws

Homelander-acteur overgehaald tot deze levensgevaarlijke stunt in 'Gen V'

Antony Starr heeft spijt van haren op zijn hoofd van deze stunt.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De sociopathische Homelander is een behoorlijk intrigerend figuur in The Boys. Antony Starr heeft het nodige gegeven om dit bijna sociopathische personage goed neer te zetten, en dit is hem uitstekend gelukt.

Starr heeft ook de nodige stunts gedaan voor zijn rol, wat zijn toewijding nog eens onderstreept. Zijn cameo in aflevering 8 van de spin-off Gen V zal hem echter nog lang bijblijven, daar de acteur met een hijskraan tot schrikwekkende hoogte werd getakeld.

Boven de campusgebouwen


Homelander komt letterlijk aangevlogen voor een bezoekje aan Godolkin University. In de scène is duidelijk te zien dat hij zich boven de campusgebouwen bevindt, en zoals de foto's bewijzen is dit niet gemonteerd.

Starr had zich om laten praten en wenste achteraf dat hij dit wel door een professionele stuntman had laten doen.

Risico's te groot


Tegen Culture Crave bekende Starr dat hij hem behoorlijk had zitten knijpen. De cameo in kwestie was een stuk gevaarlijker dan hij in eerste instantie dacht.



Starr: "Ik begrijp niet dat ik het niet in mijn broek heb gedaan, of erger. Dit is achteraf bezien iets dat een stuntman had moeten doen, want de risico's waren te groot". Homelanders bezoek heeft overduidelijk zowel voor als achter de schermen de nodige memorabele actie opgeleverd.

Gen V is te streamen op Prime Video.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen