search
Deze Netflix Original is zo slecht dat je hem eigenlijk moet zien: 'How It Ends'

Deze Netflix Original is zo slecht dat je hem eigenlijk moet zien: 'How It Ends'

De scifi-thriller komt uit 2018 en heeft vijf jaar lang stemmen weten te verzamelen op IMDb. Daar pakt de film dan ook een score van 5/10.

Patricia Koning
How It Ends bracht niet het succes wat Netflix voor ogen had met deze film. Wil je zelf beoordelen of de film echt slecht is, dan moet je hem zeker een keer streamen bij de dienst.

Netflix omschrijft de film als onheilspellend, scifi-thriller en Armageddon. De kijkers zijn het hier alleen niet allemaal mee eens.

Regie en cast


Regisseur van de film is David M. Rosenthal. Hij regisseerde onder meer ook Jacob's Ladder, Janie Jones en The Perfect Guy.

Ondanks dat de film het niet goed heeft gedaan zien we toch wel wat grote namen in de film terugkomen. We zien onder anderen Theo James, Kat Graham, Forest Whitaker, Nancy Sorel en Nicole Ari Parker.

Het verhaal


Na een grote mysterieuze natuurramp en een hoop misinformatie maakt een jonge advocaat zich zorgen over zijn zwangere vrouw.Samen met zijn vervreemde schoonvader trekt hij door alle chaos naar het westen van het land om op tijd bij zijn vrouw te komen.

Pijnlijke kritieken


Bij IMDb weet de film nog een 5/10 te scoren maar bij Rotten Tomatoes pakt de film een erg pijnlijk gemiddelde van maar 17%. Een criticus vertelt, "Een gewelddadig, godslasterlijk verhaal zonder logica en oplossing."Een ander zegt, "Regisseur David M. Rosenthal vindt nieuwe manieren om niets te zeggen en te voelen. Er zijn geen gedurfde ideeën of gedachtebubbels; geen spannende actiescènes of decorstukken."

Op Netflix


Wil je How It Ends toch een kans geven ondanks de tegenvallende kritieken, doe dat door de film een keer te kijken bij Netflix.

Aanbevolen artikelen