search
'The Boys' kan het zichzelf niet veroorloven om Homelander te doden

'The Boys' kan het zichzelf niet veroorloven om Homelander te doden

Homelander verdient het om te sterven, maar is dat het de slimste keuze voor de serie?

Adriënne Koolen
De spin-off Gen V heeft de opwinding en verwachting voor The Boys seizoen 4 alleen nog maar opgewekt. Fans delen al hun speculaties op sociale media en het meest besproken onderwerp is de dood van Homelander.

Homelander is sinds het begin van The Boys het middelpunt van de serie en zijn dood zou een totaal andere serie opleveren. Maar nu komt het lastige: Homelander is dé grote slechterik uit de serie.

Geen The Boys zonder Homelander, of toch wel?


De grote vraag is of The Boys een aangrijpend verhaal kan maken zonder Homelander. Het komt vaker voor dat een hoofdpersonage vertrekt en meestal maakt dat de serie er niet beter op.

Bovendien is Homelander niet alleen het hoofdpersonage, hij is een symbool van onoverwinnelijkheid en morele ambiguïteit. Dit is precies waarom iedereen van de serie houdt en er is een kans dat zijn afwezigheid niet op te vullen is.

Misschien een nieuwe slechterik?


Fans hebben op sociale media geopperd dat Butcher de nieuwe grote slechterik van de serie kan worden. De grote vraag is echter of hij dezelfde intensiteit kan brengen als Homelander.The Boys is te streamen op Prime Video.Aanbevolen artikelen