search
Mrs Wheeler vs. Serena: Wie is de echte slechterik in 'The Handmaid's Tale'?
Series / Nieuws

Mrs Wheeler vs. Serena: Wie is de echte slechterik in 'The Handmaid's Tale'?

Deze twee vrouwen vechten het uit voor de slechtste (of beste) titel: de grootste slechterik van de serie.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De setting van The Handmaid’s Tale is slechts één element dat de serie beangstigend maakt. Hoewel iedereen het erover eens is dat de serie griezelig is, is niet iedereen het eens over de grote antagonist.

Er is een discussie gaande over wie de hoofdantagonist van The Handmaid’s Tale is: mevrouw Wheeler of Serena Joy. Beide vrouwen zijn heel erg griezelig, maar één van hen is net wat erger.

De verkeerde keuzes


Serena maakte de verkeerde keuze om niet door te gaan met de levensstijl die ze Gilead zelf had bijgebracht. In plaats daarvan werd ze in de ogen van Gilead een soort heilige. Ze geloofde volledig in deze keuze, maar hierdoor ging mevrouw Wheeler met een heel andere blik naar haar kijken.

Mevrouw Wheeler besloot dan ook om de kans te grijpen om Serena haar dienstmaagd te maken en haar kind op te eisen. Het is te beargumenteren dat dit Serenas straf is, maar deze hele situatie maakt mevrouw Wheeler nog wreder dan ze al was.

De ergste antagonist


Het grootste verschil tussen de twee vrouwen is dat Serena echt graag een kind wilde en Offreds dochter als haar eigen kind behandelde. Mevrouw Wheeler leek echter plezier te hebben in het martelen van Serena en haar zoon. Dit is dan ook de reden dat mevrouw Wheeler de echte antagonist is.



The Handmaid's Tale is te streamen op Prime Video.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen