Slecht nieuws voor 'The Handmaid's Tale': weinig hoop op terugkeer

Het lijkt erop dat 'The Handmaid's Tale' een tragisch einde krijgt.

Nina Beerendonk, 15-10-2023 22:27

Het feit dat wij als kijkers altijd hopen op een gelukkig einde, betekent niet dat schrijvers daar altijd rekening mee houden. Er zijn echter niet veel series die dapper genoeg zijn om de tragedie van het leven waarheidsgetrouw weer te geven, en wanneer dit wel gebeurt resulteert dat vaak in boze en teleurgestelde fans.
Toch lijkt het erop dat we ons bij The Handmaid's Tale moeten voorbereiden op een tragisch einde. Of Gilead nu wel of niet volledig instort, er zijn al te veel trauma's en sterfgevallen veroorzaakt door het systeem om alles in de finale goed te laten komen.

Hartverscheurend

Vooral voor June kan de meest langverwachte scène ook de meest hartverscheurende zijn. Als ze zich ooit met Hannah kan herenigen, zal het niet de reünie zijn waar we allemaal op hopen.

Na de tragische scène van June's hereniging met haar dochter Hannah in seizoen 2 van de serie, wilden alle fans hen weer samen zien. Helaas werden de kansen daarop steeds kleiner. Met elke mislukking leken ze steeds verder van elkaar verwijderd te raken.

Beste scenario

Nu het laatste seizoen in het verschiet ligt, hebben niet veel kijkers nog hoop dat de twee elkaar opnieuw zullen zien. Zoals Hannah al eerder zei, heeft ze nu nieuwe ouders. Ze is al vele jaren door hen opgevoed en dit heeft haar denken waarschijnlijk te veel beïnvloed om ooit nog medelijden met haar biologische ouders te hebben.


June heeft daarentegen zoveel meegemaakt en is zo diep gekwetst door elke marteling die ze in haar leven heeft moeten ondergaan, dat ze de afwijzing van haar dochter niet goed zou kunnen verwerken. Hoewel het niet in haar karakter zit om op te geven en te stoppen met proberen, is dit misschien wel het beste scenario dat we ons kunnen wensen.

Seizoen 6

Het is nog niet bekend wanneer seizoen 6 zal verschijnen. Bekijk The Handmaid's Tale op Videoland of Prime Video.
Lees meer over: The Handmaids Tale, Elisabeth Moss, Yvonne Strahovski, Ann Dowd, Jordana Blake, Videoland, Prime Video

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Apple TV+ cancelt veelgeprezen hitserie

Apple TV+ cancelt veelgeprezen hitserie

Populair nieuws

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader