search
Eindelijk de eerste foto's uit 'Mr. & Mrs. Smith' tv-serie!
Series / Foto's

Eindelijk de eerste foto's uit 'Mr. & Mrs. Smith' tv-serie!

Het spionagekoppel is gebaseerd op de actiefilm met Angelina Jolie en Brad Pitt.

Prime Video heeft niet de minsten gestrikt voor Mr. & Mrs. Smith. De hoofdrollen worden zoals reeds bekend gespeeld door Donald Glover (Atlanta, Solo) en Maya Erskine (PEN15) in dit vernieuwde verhaal over John en Jane Smith.

In de serie gaat het tweetal afzonderlijk van elkaar werken voor een spionage-agentschap. Naast een mooi huis en reizen over de wereld moeten de twee ook een schijnhuwelijk aangaan, en de eerste foto's van het 'echtpaar' zijn nu op X - Twitter te zien.

Geschokt


Glover benadrukt tegen Entertainment Weekly dat Mrs. & Mrs. Smith aanmerkelijk verschilt van de originele film uit 2005. Glover: "Sommigen zullen geschokt zijn, aangezien ik weet hoeveel fans het origineel heeft".

In eerste instantie zou Phoebe Waller-Bridge (Fleabag) de rol van Jane Smith spelen, maar zij stapte op grond van creatieve meningsverschillen op. Met haar karakteristieke humor deed de actrice tegen Vanity Fair de volgende uitspraak: "Sommige huwelijken lopen nu eenmaal op de klippen".

Wekelijkse missie


Het echtpaar zal wekelijks een missie moeten volbrengen waarbij ze natuurlijk de schijn op moeten houden naar de buitenwereld. Seizoen 1 telt acht afleveringen die in een keer op Prime Video te zien zullen zijn.



Mr. & Mrs. Smith wordt op 2 februari 2024 verwacht op Prime Video.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen