search
Eerste trailer voor 'Ted': vunzige beer strooit met zijn eerste grappen
Series / Trailer

Eerste trailer voor 'Ted': vunzige beer strooit met zijn eerste grappen

De langverwachte prequelserie over John en zijn beste vriend Ted is binnenkort te zien.

De film Ted liet kijkers voor het eerst kennismaken met de pratende teddybear Ted. De toendertijd achtjarige John Bennett, in de films gespeeld door Mark Wahlberg, deed een wens die uitkwam.

De serie speelt zich af in 1993, acht jaar nadat Ted (Seth MacFarlane) tot leven kwam. De teddybeer is niet langer beroemd en maakt onderdeel uit van de familie Bennett.

Gezinsleden


De eerste teaser is nu online te bekijken, waarin Ted een brief schrijft aan zijn toekomstige zelf in 2023.

Het gezin Bennett bestaat naast John (Max Burkholder) natuurlijk uit zijn ouders Matty (Scott Grimes) en Susan (Alanna Ubach). Verder is daar nicht Blaire (Giorgia Whigham) die bij de Bennetts woont.

Reacties


Op Youtube reageren de fans enthousiast. @ferrellkan4954: "In de films zagen we Teds gelukkige einde. Nu zien we zijn gelukkige begin". Anderen zijn enthousiast en bedanken maker Seth MacFarlane. "Ik heb hier zo lang op gewacht! Dank je wel, Seth MacFarlane! Ik neem een abonnement op Peacock op de dag dat de serie van start gaat," aldus @ohyeah1867.



Ted gaat op 11 januari 2024 van start op de Amerikaanse zender Peacock. Het is op het moment van schrijven nog niet bekend of en zo ja wanneer de serie in Nederland te zien zal zijn.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen