search
Het nieuwe seizoen van het Emmy-Award winnende 'The White Lotus' wordt helemaal anders
Series / Nieuws

Het nieuwe seizoen van het Emmy-Award winnende 'The White Lotus' wordt helemaal anders

Het derde seizoen van 'The White Lotus' zal pas in 2025 worden uitgezonden.

De prachtserie The White Lotus is één van de meest populaire series van het moment. Vernoemd naar een fictieve keten van resorts, is de serie een anthologie van verhalen die zich afspelen op enkele van 's werelds meest schilderachtige locaties. De serie volgt welgestelde vakantiegangers in dure resorts en verkent de donkere kant van hun ogenschijnlijk prachtige levens.

Gelukkig is een nieuw derde seizoen onderweg, volgens de showrunner zal het nieuwe seizoen echter behoorlijk verschillen van de bestaande twee seizoenen.

Anders?


Met het einde van de stakingen is de productie van The White Lotus inmiddels hervat. HBO heeft de start van het derde seizoen helaas pas gepland voor een release in 2025.

"Het wordt een uitgebreide The White Lotus. Het wordt langer, groter, gekker. Ik weet niet wat mensen ervan zullen denken, maar ik ben super enthousiast, dus voor mijn eigen barometer is dat een goede zaak... Ik ben super enthousiast over de inhoud van het seizoen" zei Mike White, de maker van de serie in een interview.

Hetzelfde?


Dit betekent echter beslist niet dat The White Lotus volledig opnieuw wordt bedacht. De geliefde comedy-drama blijft draaien om een groep problematische rijke mensen in een van de resorts van de keten, dit keer in Thailand. En hoewel het nog niet bevestigd is, zouden we mogelijk enkele leden van de oorspronkelijke cast terug kunnen zien in seizoen 3.

Bekijk op instagram


"Het zou makkelijk zijn om gewoon een volledige anthologie te zijn, maar ik denk dat het leuker is om kleine draadjes door de serie te hebben. Als de serie nog een paar seizoenen doorgaat, zou het leuk zijn om een all-star seizoen te hebben" zei de showrunner eerder.

We zullen geduldig moeten zijn en wachten tot 2025, wanneer het derde seizoen van The White Lotus wordt uitgebracht. Kijk deze serie op HBO Max.

Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen