search
Goed nieuws voor 'Modern Family'-fans: wijst reünie van cast op een mogelijke terugkeer?

Goed nieuws voor 'Modern Family'-fans: wijst reünie van cast op een mogelijke terugkeer?

Er is misschien wel erg goed nieuws voor fans van 'Modern Family'...

Nina Beerendonk
Toen Modern Family in 2020 na 11 seizoenen eindigde, brak het hart van iedere fan. De serie is voor zowel de acteurs als de fans levensveranderend geweest. Op een gegeven moment hadden de makers echter het gevoel dat seizoen 11 het perfecte moment was om te stoppen, dus gebeurde dat.

Gelukkig werden we gisteren op social media verrast met een aantal posts van de cast, die zorgden voor een hoop nostalgie. Het lijkt er nu echter op dat er meer schuilging achter de reünie die de cast van Modern Family heeft gehouden.

Mysterieuze tekst


Sofia Vergara, Eric Stonestreet, Jesse Tyler Ferguson en een aantal anderen hebben foto's en filmpjes op sociale media gedeeld die de reünie van (bijna) de hele cast van Modern Family weergeven. De enige persoon die ontbrak, was echter misschien wel de belangrijkste. Ty Burrell kon er blijkbaar niet bij zijn, dus hielden zijn collega's een foto van hem vast.

Ferguson plaatste ook een foto van zijn echtgenoot in de serie, met als onderschrift de mysterieuze tekst: "Kijk eens met wie ze me vandaag laten samenwerken". Het woord "werk" zou kunnen impliceren dat we iets groters gaan zien dan alleen reüniefoto’s op Instagram.

Reünie-evenement?


Sommige fans vermoeden zelfs dat er een revival van Modern Family op komst is. Een andere optie (die wellicht wat logischer is), zou een reünie-evenement zijn, zoals bij Harry Potter ook gedaan werd. Geen van beide is echter officieel bevestigd. Ook al zei Ferguson wel dat de twee makers achter Modern Family, Christopher Lloyd en Steven Levitan, er ook bij waren.

Bekijk op instagram


Heb je na al deze nostalgische plaatjes zin gekregen om de serie nog een keer opnieuw te kijken? Stream Modern Family dan op Disney Plus.Aanbevolen artikelen