search
Deze langlopende grap in 'Modern Family' kwam door deze toevallige situatie tot stand

Deze langlopende grap in 'Modern Family' kwam door deze toevallige situatie tot stand

Zelfs in 'Modern Family' komen beste grappen voort uit improvisatie.

Nina Beerendonk
In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, is er niet veel ruimte voor improvisatie op de sets van de populairste sitcoms. Ze worden meestal gefilmd volgens zeer strakke schema's en het is zelden mogelijk om spontaan iets te bedenken. Maar soms lukt het acteurs toch.

Er wordt vaak gezegd dat de leukste momenten in The Office of The Big Bang Theory tijdens het filmen werden geïmproviseerd. Modern Family zou de lat echter nog hoger hebben gelegd, waardoor een ongeluk op de set een van de langstlopende grappen van de serie is geworden.

Traptrede


Weet je nog dat Phil Dunphy (Ty Burrell) voortdurend een probleem had met een van de treden op de trap in het huis van de familie? Nou, het blijkt dat de acteur de grap de eerste keer heeft geïmproviseerd.

Er is echter nooit naar buiten gebracht of de improvisatie van de acteur voortkwam uit zijn komische instincten, of dat hij de eerste keer echt bijna struikelde op de trap. Als dat laatste het geval was, hebben we geluk dat Burrell niet op de eerste hulp is beland en de grap kon doorzetten.

Stream Modern Family


Als je Modern Family opnieuw wilt bekijken om te tellen hoe vaak Phil de kapotte traptrede opmerkt en belooft deze te repareren, kun je de serie streamen op Disney+.

Aanbevolen artikelen