search
Feelgood-film van Netflix komt hoog binnen in de Top 10
Films / Nieuws

Feelgood-film van Netflix komt hoog binnen in de Top 10

Deze feelgood-kerstfilm van Netflix is sinds kort te zien bij de dienst. Veel mensen hebben hem al bekeken want hij doet het goed bij de streamer.

Met gelijk een tweede plek in de Top 10 weet Best. Christmas. Ever! het goed te doen voor de dienst. De vraag is echter, scoort de film verder ook goed voor de streamer.

Met nog geen 1000 stemmen staat de film er niet heel goed voor op de site van IMDb, daar staat hij nu op een 4.6/10.

Niet zo origineel


Bij Rotten Tomatoes is men tot op heden ook nog niet erg enthousiast over deze feelgoodfilm. De critici scoren de film 40%, het publiek scoort de film een hele lage 16%. "'Best. Christmas. Ever!' is niet de meest schitterende kerstfilm ooit, maar het zal degenen die hongerig zijn naar nieuwe sentimentele vakantiefilms tevreden stellen.", aldus een van de critici.

FilmTotaal recensent Dirk Sung van Aalsberg geeft de film niet meer dan 1,5 ster van de 5. "Qua originaliteit hoef je van 'Best. Christmas. Ever!' dan ook niets te verwachten. Elke vervolgstap is na de eerste vijf minuten uit te tekenen.", vertelt hij onder meer in zijn recensie.

Het verhaal


Jackie stuurt elke kerst een vakantiebrief naar haar oude studievriendin Charlotte. Zij voelt zich daardoor elke keer minderwaardig.



Wanneer Charlotte en haar familie een paar dagen voor kerst per ongeluk bij Jackie op de stoep belanden, grijpt Charlotte haar kans om te bewijzen dat het leven van haar oude vriendin echt niet zo perfect kan zijn.

Regie en cast


De film is geregisseerd door Mary Lambert, zij is ook bekend van haar werk aan Pet Sematary en The In Crowd.





De cast van de film bestaat uit onder anderen Heather Graham, Brandy Norwood, Jason Biggs, Matt Cedeño, Wyatt Hunt, Abby Villasmil en Nadia Sine.

Bij Netflix


Als je fan bent van kerstfilms, een leuke feelgoodfilm of familiefilm, kan je altijd voor jezelf kijken of Best. Christmas. Ever! aan jouw wensen voldoet. Stream hem dan bij Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen