Marvel-opperschurk Thanos keert terug in het Marvel Cinematic Universe

Marvel-opperschurk Thanos keert terug in het MCU

What If...? seizoen 2 verschijnt in december op Disney+, ook met Thanos.

Bram de Groot, 22-11-2023 00:14

Na Avengers: Endgame leek de rol van Thanos uitgespeeld in het Marvel Cinematic Universe. Toch keerde hij kort terug in de film Doctor Strange in the Multiverse of Madness en in het tweede seizoen van What If…?
Over een maand dan start het tweede seizoen van de animatieserie What If…? op Disney+ en daarin is opnieuw een rol weggelegd voor de Mad Titan. In de trailer zien we hem in een bekende scène uit Avengers: Infinity War.

Thanos

In die derde Avengers-film nemen iedere Avenger en hun vele hulpjes het op tegen Thanos, uiteraard ook Captain America. Het mocht echter niet baten, aangezien Thanos zijn doel bereikt als hij zijn vingers 'snapt'.

We zien in de trailer van What If…? een snelle blik op dezelfde confrontatie tijdens de 'Battle of Wakanda', alleen weten we nu niet wat de alternatieve uitkomst is. Overigens zien we meer scènes met de meesterschurk.

Seizoen 2

Het eerste seizoen van de eerste animatieserie van Marvel Studios staat op Rotten Tomatoes op een sterke 94 procent en is daarmee een van de best ontvangen producties.


Het tweede seizoen is vanaf 22 december te zien. Daarna verschijnt iedere dag een nieuwe aflevering in het negendelige nieuwe seizoen.

Infinity War

Hieronder zie je de scène uit Avengers: Infinity War waarin Captain America van Chris Evans heel even Thanos aan het wankelen weet te krijgen. Zowel What If…? als de film vind je op Disney+.
Lees meer over: What If, Marvel Studios, Marvel Cinematic Universe, The Watcher, Jeffrey Wright, Captain Carter, Hayley Atwell, Thor, Thanos

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Deze 2 gave series verrijken deze week NPO Plus

Deze 2 gave series verrijken deze week NPO Plus

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in