search
Deze onbekende misdaadserie heeft een Rotten Tomatoes score van 100% en staat gewoon op Netflix
Series / Nieuws

Deze onbekende misdaadserie heeft een Rotten Tomatoes score van 100% en staat gewoon op Netflix

Drama, misdaad en een waargebeurd verhaal: deze driedubbele dreiging moet iedereen gezien hebben.

Het is altijd zo’n moeilijke vraag om te beantwoorden: welke goede serie kan je aanraden? Het eerlijke antwoord is vaak dat je zelf ook niet weet welke serie je moet kijken. Geen zorgen! Met deze tip ben je weer even aan je scherm gekluisterd én heb je een goede tip voor vrienden.

Iedereen kent de grote nieuwe series wel, Loki, House of the Dragon of The Last of Us. Deze zijn heel goed, maar er zijn ook enkele pareltjes die nog niet echt zijn ontdekt.

De perfecte (letterlijk) misdaadserie


Deze misdaadserie scoort een perfecte score van 100% op Rotten Tomatoes en heeft de Italiaanse Nasti d’Argento voor beste misdaadserie van 2023 gewonnen. Ook is er weinig kans op spoilers, want bijna niemand weet van het bestaan van deze geweldige serie. En hij staat gewoon op Netflix!

The Law According to Lidia Poët is een Italiaanse misdaadserie, geïnspireerd op het waargebeurde verhaal van Lidia Poët. Ze was de eerste vrouwelijke advocaat in Italië in de jaren 1880 en dit zorgde voor heel wat problemen: het was toen namelijk illegaal voor vrouwen om advocaat te zijn.

Een super spannend verhaal


Ze laat zich echter niet afschrikken en neemt een baan bij het advocatebureau van haar broer. Hier begint ze moorden op te lossen en sleept ze criminelen voor de rechter. Dit alles doet ze terwijl ze haar eigen rechtszaak voorbereidt.Het verhaal van Lidia Poët is te streamen op Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen