Deze onbekende misdaadserie heeft een Rotten Tomatoes score van 100% en staat gewoon op Netflix

Misdaadserie met perfecte score staat op Netflix

Drama, misdaad en een waargebeurd verhaal: deze driedubbele dreiging moet iedereen gezien hebben.

Adrienne Koolen, 22-11-2023 00:15

Het is altijd zo’n moeilijke vraag om te beantwoorden: welke goede serie kan je aanraden? Het eerlijke antwoord is vaak dat je zelf ook niet weet welke serie je moet kijken. Geen zorgen! Met deze tip ben je weer even aan je scherm gekluisterd én heb je een goede tip voor vrienden.
Iedereen kent de grote nieuwe series wel, Loki, House of the Dragon of The Last of Us. Deze zijn heel goed, maar er zijn ook enkele pareltjes die nog niet echt zijn ontdekt.

De perfecte (letterlijk) misdaadserie

Deze misdaadserie scoort een perfecte score van 100% op Rotten Tomatoes en heeft de Italiaanse Nasti d’Argento voor beste misdaadserie van 2023 gewonnen. Ook is er weinig kans op spoilers, want bijna niemand weet van het bestaan van deze geweldige serie. En hij staat gewoon op Netflix!

The Law According to Lidia Poët is een Italiaanse misdaadserie, geïnspireerd op het waargebeurde verhaal van Lidia Poët. Ze was de eerste vrouwelijke advocaat in Italië in de jaren 1880 en dit zorgde voor heel wat problemen: het was toen namelijk illegaal voor vrouwen om advocaat te zijn.

Een super spannend verhaal

Ze laat zich echter niet afschrikken en neemt een baan bij het advocatebureau van haar broer. Hier begint ze moorden op te lossen en sleept ze criminelen voor de rechter. Dit alles doet ze terwijl ze haar eigen rechtszaak voorbereidt.


Het verhaal van Lidia Poët is te streamen op Netflix.
Lees meer over: The Law According to Lidia Poet, Matilda De Angelis, Eduardo Scarpetta, Pier Luigi Pasino, Sara Lazzaro, Dario Aita, Sinead Thornhill, Tobia De Angelis, Jacopo Crovella, Sebastiano Fumagalli

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Deze 2 gave series verrijken deze week NPO Plus

Deze 2 gave series verrijken deze week NPO Plus

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in