'Game of Thrones'-schrijver heeft slecht nieuws voor fans over het volgende boek

'Game of Thrones'-schrijver heeft slecht nieuws

In een recente update ging George R.R. Martin weer eens in op 'The Winds of Winter'

Tom Veldman, 21-11-2023 17:52

Game of Thrones-fans kijken inmiddels al heel wat jaartjes uit naar het volgende boek in de reeks waar de tv-serie een verfilming van was, A Song of Ice and Fire. Schrijver George R.R. Martin heeft nu weer eens een update gegeven.

Meestal zijn die updates een vorm van goed nieuws voor fans; hoe lang het proces inmiddels ook al duurt, de updates zijn in ieder geval tekenen van progressie

2022

De laatste update is echter eerder slecht nieuws dan goed nieuws. Dat komt vooral vanwege een andere update uit december 2022, inmiddels bijna een jaar geleden.

In een interview op de Stephen Colbert Show zei Martin toen dat hij ongeveer 1.100 à 1.200 pagina's van The Winds of Winter geschreven had. In een recent interview met het Portugese magazine Bang noemt hij hetzelfde aantal: 1.100 pagina's. Dat zou betekenen dat er in 2023 bijna geen vooruitgang is geboekt.

House of the Dragon

In ieder geval kunnen fans uitkijken naar seizoen twee van House of the Dragon, dat in 2024 zal uitkomen. Het eerste seizoen is te bekijken op HBO Max.
Lees meer over: Game of Thrones, House of the Dragon, The Winds of Winter, George RR Martin

Populair nieuws

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in