Disney+ zet deze week 6 nieuwe afleveringen online, met o.a. het spannende 'American Horror Story'

Disney+ zet deze week 6 nieuwe afleveringen online

Het draait deze week vooral om spanning, intrige en een klein beetje kerst op Disney+.

Glenn Walsh, 19-11-2023 08:37

Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.


American Horror Story (seizoen 12 - aflevering 5)


Verschijnt op: Woensdag 22 november
Genre: Drama / Horror / Sciencefiction
Kijk op: Disney+

Synopsis: Het bekende American Horror Story is een anthologieserie die draait om verschillende personages en locaties, en verschillende aspecten uit het horrorgenre tentoon stelt.

The Santa Clauses (seizoen 2 - aflevering 4)


Verschijnt op: Woensdag 22 november
Genre: Komedie / Drama / Familie
Kijk op: Disney+

Synopsis: Scott Calvin is bijna 30 jaar lang kerstman geweest, ofwel Santa Claus. Maar nu begint de magie zo langzamerhand te vervagen. Scott krijgt het steeds moeilijker met zijn veeleisende taak, maar dan ontdekt hij iets wat hem aan het denken zet over zijn rollen als Santa en als vader.
The Kardashians (seizoen 4 - aflevering 9)


Verschijnt op: Donderdag 23 november
Genre: Reality-TV
Kijk op: Disney+

Synopsis: In deze gloednieuwe serie over de bekende, populaire familie krijg je volledige toegang tot hun leven. Kris, Kourtney, Kim, Khloé, Kendall en Kylie laten de camera's weer toe om de waarheid achter de krantenkoppen te onthullen.
Overige series nieuw op Disney+


Hieronder de overige series die deze week op Disney+ verschijnen.

22 november: American Dad! (seizoen 19 - aflevering 13-14) - Animatie / Komedie - Deze animatieserie gaat over Stan Smith, een CIA-agent in Langley Falls, in Virginia, met als voornaamste levensdoel het bewaken van de nationale veiligheid. Zijn gezin, een pratende goudvis en een buitenaards wezen dat hij heeft gered uit Area 51, houden Stan bezig terwijl hij probeert terroristische activiteiten in de VS te voorkomen.

22 november: A Murder at the End of the World (seizoen 1 - aflevering 3) - Drama / Mysterie / Thriller - De amateurspeurneus van Generatie Z en slimme hacker Darby Hart is uitgenodigd om deel te nemen aan een bijeenkomst op een afgelegen locatie. Wanneer een van de gasten dood wordt aangetroffen, moet Darby al haar vaardigheden gebruiken om te bewijzen dat het moord was, voordat de moordenaar nog een keer toeslaat.

22 november: Vigilante (seizoen 1 - aflevering 5) - Actie / Misdaad / Thriller - In deze actiethriller leidt Kim Jiyong een dubbelleven, overdag is hij student aan de Politie-academie en 's nachts is hij burgerwacht, waarbij hij persoonlijk criminelen bestraft die de wet ontduiken. Hij wordt omringd door mensen die allemaal zo hun eigen bedoelingen hebben.

Lees meer over: American Dad, American Horror Story, A Murder at the End of the World, The Santa Clauses, Vigilante, The Kardashians, Disney, Disney Plus

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Goorste scène 'The Boys': acteur kijkt hem niet

Goorste scène 'The Boys': acteur kijkt hem niet

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in