Eerste recensies 'Godzilla'-spinoff 'Monarch: Legacy of Monsters': kijken of skippen?

Eerste recensies 'Monarch: Legacy of Monsters'

MonsterVerse weet met de 'Godzilla'-spinoff de aandacht te trekken van de recensenten.

Valeria Milić, 19-11-2023 09:20

Op 17 november is het eerste seizoen van Monarch: Legacy of Monsters van start gegaan. De eerste recensies zijn binnen en op Rotten Tomatoes is een score van 85% te zien.
De makers hebben met deze nieuwe monsterserie iets nieuws geprobeerd. Spektakel is gecombinerd met een diepere verhaallijn, en de critici vinden dat dit is gelukt. Onderaan de streep houdt de kijker echter een ouderwets avontuur met Godzilla en de Titans over.

Sterk vader-zoon duo

"Het menselijke drama was sterk genoeg om een wat dieper verhaal te rechtvaardigen," vond The Hollywood Reporter. Hoewel Film Stories het hiermee eens is, blijft de kern duidelijk : "Het ging me toch om de monsters".

Kurt Russell en zijn zoon Wyatt zetten als de oudere en de jongere Lee Shaw een prima prestatie neer. Flicks: "De Russells zijn dynamiet".

Nog een tijd vooruit

De New York Times: "[De serie] biedt genoeg nostalgische charme en doet denken aan de avonturenfilms uit de jaren 70 tot en met 90". Ook TheWrap ziet het zitten: "Een prima onderneming waardoor het MonsteVerse hopelijk nog een hele tijd vooruit kan".


Monarch: Legacy of Monsters is te streamen op Apple TV+.Lees meer over: monarchy legacy of monsters, kurt russell, wyatt russell, anna sawai

Populair nieuws

Laatste serienieuws

'Supernatural'-ster overleeft 6 hartaanvallen

'Supernatural'-ster overleeft 6 hartaanvallen

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in