Fans opgelet: Spin-off van geliefde jaren 90 sitcom in de maak, meer lachwekkende momenten op komst?

Deze populaire sitcom krijgt mogelijk een spin-off

De bekende patriarch heeft zijn zinnen gezet op nog meer klusplezier en hilariteit.

Glenn Walsh, 19-11-2023 08:00

In de jaren 90 was acteur Tim Allen niet weg te slaan van de televisie toen iedereen hem leerde kennen van de succesvolle sitcom Home Improvement. Voor alle fans van toen is er positief nieuws: een mogelijk spin-off is op komst.

Terwijl het tweede seizoen van zijn serie The Santa Clauses is uitgekomen, onthult Allen dat hij gesprekken heeft gehad over de mogelijkheid om terug te keren naar de rol van Tim "The Tool Man" Taylor, het personage dat hij acht seizoenen lang vertolkte in Home Improvement.

Van stand-up naar sitcom

De sitcom besloeg vrijwel de hele jaren 90 en draaide om Tim Taylor, presentator van een programma op televisie over alles wat met klussen te maken heeft. Het was gebaseerd op een stand-up routine van Allen over een dwaas wiens tv-show voornamelijk succesvol was door de hulp van zijn rechterhand (Richard Karn), die alle fouten van Tim Taylor corrigeerde.

Allen vertelde over de mogelijke spin-off: "Het is grappig, een van de recente gesprekken die we hebben gehad, is hoe vreemd het zou zijn als Home Improvement over de kinderen van de kinderen zou gaan. Als ze allemaal kinderen hadden, en ik ben grootouder. Home Re-Improvement of zoiets."

Alles eerst concreet maken

Het zal voor Allen geen probleem zijn om weer de rol van de patriarch in een familie te vertolken. Naast Home Improvement en The Santa Clauses heeft hij ook jarenlang de rol van vader Mike Baxter gespeeld in de sitcom Last Man Standing.


Nog eens nostalgie ophalen? Kijk alle afleveringen van Home Improvement op Disney+.Lees meer over: Home Improvement, Tim Allen, The Santa Clauses, Richard Karn, Last Man Standing, Disney, Disney Plus

Populair nieuws

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in