Nieuw moordmysterie van 'The OA'-makers op Disney+ wordt duizelingwekkend ontvangen

'The OA'-makers komen met moordmysterie

Brit Marling en Zal Batmanglij komen met een thriller die aan 'The OA' doet denken.

Valeria Milić, 19-11-2023 09:58

Het cancelen van The OA was een controversiële beslissing van Netflix. Het verhaal, een mix van scifi en bovennatuurlijk drama, telde behoorlijk wat fans.
A Murder at the End of the World is een neuwe miniserie van Marling en Batmanglij, en wordt daverend ontvangen. Net zoals in The OA speelt Marling een hoofdrol, en ook nu wordt direct aan het begin het einde 'onthuld'.

Teruggetrokken figuur

Darby Hart (Emma Corrin) is een amateur-speurneus en een hacker. Ze gaat in op de uitnodiging van miljonair Andy Ronson (Clive Owen) en reist af naar het eiland van deze teruggetrokken man.

Net zoals Prairie (Marling) in The OA is Darby een buitenbeentje dat haar eigen weg zoekt. Wanneer op het eiland een dode valt is ze dan ook vastbesloten om te bewijzen dat het hier om moord gaat. Het liefst doet Darby dit voor er meer doden vallen.

Een nieuw succes

Marling en Batmanglij zijn de showrunners van A Murder at the End of the World, waarmee ze een nieuwe succesvolle productie op hun naam zetten. De score van de critici op Rotten Tomatoes is 87%. Kijkers geven maar liefst 93%, wat de miniserie een waardige opvolger maakt van het veel te vroeg beëindigde The OA.


Kijk A Murder at the End of the World op Disney+.

Lees meer over: a murder at the end of the world, emma corrin, brit marling, harris dickinson, clive owen, zal batmanglij

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Deze 2 gave series verrijken deze week NPO Plus

Deze 2 gave series verrijken deze week NPO Plus

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in