Vanaf deze datum is spin-off 'The Walking Dead: The Ones Who Live' te zien

'The Ones Who Live' vanaf deze datum te zien

De spin-off met Rick en Michonne komt steeds dichter- en dichterbij.

Mitchell van Vuren, 22-11-2023 00:15

In The Walking Dead: The Ones Who Live zal Andrew Lincoln eindelijk terugkeren in zijn rol als Rick Grimes. AMC gaf een voorproefje van de nieuwe serie in een sneak peek, waarmee tegelijkertijd de nieuwe releasedatum bekend is gemaakt: 25 februari 2024.
Na het afronden van de langlopende hoofdserie is AMC nu druk bezig met het lanceren van vele spin-offs over bekende personages. Na het recente succes van The Walking Dead: Daryl Dixon is nu Rick aan de beurt, samen met Michonne.

Eerst een film

Het oorspronkelijke idee was dat Rick Grimes een spin-off zou krijgen in de vorm van een film, maar dat zal nu toch gebeuren via een serie.In de aankomende serie zullen Rick en Michonne weer te zien zijn in een nieuwe omgeving, waar hun strijd met de doden én de levenden zal doorgaan.

Synopsis

De synopsis van de serie luidt: "Rick en Michonne worden in een andere wereld gegooid, opgezet om een oorlog tegen de doden te voeren, en uiteindelijk ook een oorlog tegen de levenden."


De synopsis sluit af: "Kunnen ze elkaar blijven vinden op een plek en in een situatie die ze nog nooit eerder hebben gekend? Zijn ze vijanden? Geliefden? Slachtoffers? Zijn ze zonder elkaar nog wel in leven - of zullen ze ontdekken dat ook zij deel van de dolende doden zijn?"

Release

The Walking Dead: The Ones Who Live zal vanaf 25 februari 2024 worden uitgebracht via AMC en AMC+. Waar de serie in Nederland te zien zal zijn, is nog niet bekend.

Bekijk alle seizoenen van The Walking Dead bij Netflix.


Lees meer over: rick grimes, michonne, twd, the walking dead, the ones who live, amc, netflix, sneak peek, release, spinoff

Populair nieuws

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in