search
Vanaf deze datum is spin-off 'The Walking Dead: The Ones Who Live' te zien
Series / Trailer

Vanaf deze datum is spin-off 'The Walking Dead: The Ones Who Live' te zien

De spin-off met Rick en Michonne komt steeds dichter- en dichterbij.

In The Walking Dead: The Ones Who Live zal Andrew Lincoln eindelijk terugkeren in zijn rol als Rick Grimes. AMC gaf een voorproefje van de nieuwe serie in een sneak peek, waarmee tegelijkertijd de nieuwe releasedatum bekend is gemaakt: 25 februari 2024.

Na het afronden van de langlopende hoofdserie is AMC nu druk bezig met het lanceren van vele spin-offs over bekende personages. Na het recente succes van The Walking Dead: Daryl Dixon is nu Rick aan de beurt, samen met Michonne.

Eerst een film


Het oorspronkelijke idee was dat Rick Grimes een spin-off zou krijgen in de vorm van een film, maar dat zal nu toch gebeuren via een serie.In de aankomende serie zullen Rick en Michonne weer te zien zijn in een nieuwe omgeving, waar hun strijd met de doden én de levenden zal doorgaan.

Synopsis


De synopsis van de serie luidt: "Rick en Michonne worden in een andere wereld gegooid, opgezet om een oorlog tegen de doden te voeren, en uiteindelijk ook een oorlog tegen de levenden."De synopsis sluit af: "Kunnen ze elkaar blijven vinden op een plek en in een situatie die ze nog nooit eerder hebben gekend? Zijn ze vijanden? Geliefden? Slachtoffers? Zijn ze zonder elkaar nog wel in leven - of zullen ze ontdekken dat ook zij deel van de dolende doden zijn?"

Release


The Walking Dead: The Ones Who Live zal vanaf 25 februari 2024 worden uitgebracht via AMC en AMC+. Waar de serie in Nederland te zien zal zijn, is nog niet bekend.

Bekijk alle seizoenen van The Walking Dead bij Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen