search
Verwarring over de rol van Rick Grimes in de spin-off van 'The Walking Dead'
Series / Nieuws

Verwarring over de rol van Rick Grimes in de spin-off van 'The Walking Dead'

Er zijn heel veel vragen die beantwoord moeten gaan worden, want deze situatie is abnormaal.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Er zijn niet veel details van de nieuwe The Walking Dead: The Ones Who Live die voor februari 2024 gepland is. Vroege beelden ondersteunen wel een hele interessante theorie over wat Rick Grimes allemaal heeft uitgespookt.

In de gloednieuwe en verleidelijk korte teaser is Rick te zien met een bijl en een vlammende zombie. Dit shot is volledig zonder context, dus het is lastig om te bevestigen wat hier gebeurd, maar deze teaser bevestigt zijn CRM-taak.

Wat heeft hij allemaal gedaan?


Na zijn laatste aflevering in The Walking Dead vermoedde iedereen dat hij aan de CRM ontsnapt was door zichzelf te vermommen als een zombie-culler. In de nieuwe teaser van The Ones Who Live zijn de CRM-jasjes met oranje armbanden echter heel goed zichtbaar.

Deze taak van zombies ruimen wordt normaal gesproken aan tieners gegeven, omdat het gezien wordt als een ondergeschikte taak. Het is dan ook raar dat Rick Grimes dit werk uitvoert, aangezien dat niet past bij zijn speciale status binnen het CRM.

Rick is te waardevol


In seizoen 2, aflevering 2 van The Walking Dead: World Beyond omschreef Jadis hem namelijk als "waardevol". Als het ruimen van zombies werkelijk zijn enige taak is, roept dit vragen op: waarom wordt hij in leven gehouden en waarom ziet Jadis hem als een waardevol bezit?



The Walking Dead is te streamen op Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen