search
Eindelijk: Rick is écht terug in trailer voor 'The Walking Dead: The Ones Who Live'
Series / Trailer

Eindelijk: Rick is écht terug in trailer voor 'The Walking Dead: The Ones Who Live'

Het verhaal van Rick (Andrew Lincoln) en Michonne (Danai Gurira) is nog lang niet over.

In november 2022 werd de laatste aflevering van de moederserie The Walking Dead uitgezonden. Het was aflevering 177 van de in totaal elf seizoenen. Ondertussen blijven er maar spin-offs verschijnen.

Zo startte in juni dit jaar al The Walking Dead: Dead City over de personages Maggie en Negan, respectievelijk van Lauren Cohan en Jeffrey Dean Morgan. Vorige maand werd de aftrap gegeven aan The Walking Dead: Daryl Dixon over het personage van Norman Reedus.

The Ones Who Live


In februari 2024 gaat een volgende spin-off van start en die heet The Walking Dead: The Ones Who Live en de focus komt te liggen op drie personages, namelijk Rick Grimes (Andrew Lincoln), Michonne (Danai Gurira) en Jadis Stokes / Anne (Pollyanna McIntosh).

De serie werd eerder omschreven als een "epische liefdesverhaal" van twee mensen - Rick en Michonne - die veranderd zijn door een veranderde wereld. Naast hun oorlog tegen de walkers en de levenden, hebben ze ook nog elkaar - ten minste, als ze elkaar kunnen vinden.

Teaser


Tijdens New York Comic-Con is er een nieuwe teaser verschenen van de serie van showrunner Scott M. Gimple. Hieronder die teaser.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen