search
Deze grote en monsterlijke serie trekt bakken met kijkers en knalt direct naar de nummer 1 positie op Apple TV+
Series / Nieuws

Deze grote en monsterlijke serie trekt bakken met kijkers en knalt direct naar de nummer 1 positie op Apple TV+

De serie 'Monarch: Legacy of Monsters' is de best bekeken serie van Apple TV+.

Er is een nieuwe serie van van het MonsterVerse van Legendary Pictures op Apple TV+. De serie Monarch: Legacy of Monsters is in haar eerste dagen op de streamingdienst bijzonder succesvol en is gelijk de best bekeken serie op Apple TV+.

De 'monster movies' van de filmstudio maken dus een uitstapje naar het televisiescherm. De serie speelt zich af in dezelfde wereld als de films Godzilla, Kong: Skull Island en Godzilla vs. Kong. Kurt Russell speelt Lee Shaw, een legerofficier die op de hoogte is van de geheimen van Monarch.

2 Russells


Wayne Russell, de zoon van Kurt, is te zien als een jongere versie van Shaw in de jaren vijftig. John Goodman keert terug als het personage dat hij eerder speelde in Kong: Skull Island.

De serie speelt zich af in diverse tijdslijnen en vertelt een uniek verhaal over Godzilla en zijn mede-titanen. Monarch: Legacy of Monsters vertelt het verhaal over het ontstaan van de geheime organisatie Monarch, die zich bezighoudt met de ontdekking van 's werelds meest verschrikkelijke monsters en vindt zowel plaats in de jaren 50 als in het heden.

Kijken


Kijk de serie hier op omschrijvingApple TV+.





Spectaculaire beelden nieuwe 'Godzilla'-serie tonen monsterlijke rampspoed[/more]
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen