search
Spectaculaire beelden nieuwe 'Godzilla'-serie tonen monsterlijke rampspoed
Series / Nieuws

Spectaculaire beelden nieuwe 'Godzilla'-serie tonen monsterlijke rampspoed

Gezien de omvang en spektakel is de tv-serie bijna niet meer van een film te onderscheiden.

Binnenkort debuteert een opwindend nieuw project van het MonsterVerse van Legendary Pictures op Apple TV+. De serie Monarch: Legacy of Monsters wordt aan alle kanten gepromoot door de streamingdienst.


De serie zal zowel in het verleden als het heden plaatsvinden en belooft een uniek verhaal te vertellen over Godzilla en zijn mede-titanen. Ter promotie komt Apple TV+ met wederom een gloednieuwe trailer.

Vader, zoon en de monsters


In Monarch: Legacy of Monsters zullen vader en zoon, Kurt en Wyatt Russell, samenwerken en dezelfde rol vertolken op verschillende momenten in het leven van het personage. Daarnaast wordt er flink gehint op een aantal monsters uit het MonsterVerse.

Zo is acteur John Goodman te zien in de eerste aflevering van de serie. Goodman's personage had natuurlijk een groot aandeel in de film Kong: Skull Island, wat de aanwezigheid van King Kong impliceert.

Wat te verwachten


Monarch: Legacy of Monsters vertelt een verhaal over het ontstaan van de geheime organisatie Monarch, die zich bezighoudt met de ontdekking van 's werelds meest verschrikkelijke monsters en vindt zowel plaats in de jaren 50 als in het heden.



Kijk vanaf 17 november naar het spannende nieuwe Monarch: Legacy of Monsters op Apple TV+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen