Maker Netflix-serie reageert zeer verrassend op petitie om populaire serie opnieuw leven in te blazen

Maker gecancelde Netflix-serie reageert verrassend

Brit Marling, de maker van The OA, was helemaal verbaasd door haar fans.

Adrienne Koolen, 23-11-2023 00:14

Bijna iedereen is ooit wel een keer slachtoffer geworden van Netflix. De streamingdienst cancelt om de haverklap series en de kans is groot dat jouw favoriet hier een keer bij heeft gezeten. Dit was in ieder geval wel zo voor The OA-fans.
The OA kwam in 2016 uit en vertelt het verhaal van een blinde vrouw die zeven jaar naar haar vermissing terugkeert naar haar dorp. Op wonderbaarlijke wijze heeft ze haar volledige zicht weer terug.

Snel weer geannuleerd

Het was een hele reis met veel drama en mysterie, maar helaas duurde dit maar 2 seizoenen. Toen werd The OA bruut gecanceld, terwijl de serie hoge kijkcijfers had. De stekker werd er uitgetrokken, omdat Netflix geen geld kon verdienen aan dit project.

Fans waren het hier niet mee eens en besloten een petitie op te stellen om de serie weer nieuw leven in te blazen. Maker Brit Marling liet onlangs weten hoe blij ze was met deze petities.

Heel blij met de pogingen van fans

Marling was verbaasd om te ontdekken dat mensen zelfs in afgelegen dorpen in Noorwegen en Texas van de petities hadden gehoord. Ondanks het stellige besluit van Netflix heeft Marling toch nog een beetje hoop: "Misschien komt The OA terug en dan zeggen we gewoon: We hebben gewacht. En het was kl*te!"


Stream The OA op Netflix.
Lees meer over: The OA, Brit Marling, Kingsley Ben Adir, Jason Isaacs, Zendaya, Emory Cohen, Patrick Gibson, Phyllis Smith, Brendan Meyer

Populair nieuws

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in