Superhelden fans opgelet: nieuwe beelden van brute superheldenserie zijn vrijgegeven

Nieuwe beelden van brute superheldenserie

De eerste beelden van aflevering 4 van Invincible staan online. Let op! Bekijk deze beelden op eigen risico.

Adrienne Koolen, 21-11-2023 15:16

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Terwijl alle fans van Invincible de nieuwe afleveringen van seizoen 2 verslinden, maakt de serie zich klaar voor de laatste aflevering van dit jaar. En dat gaat gepaard met een exclusief kijkje op de eerstvolgende aflevering.
Fans en personages zijn meteen weer middenin de actie gegooid alsof er geen tijd verstreken is (in het verhaal is dat ook eigenlijk niet). Seizoen 2 van Invincible heeft veel tijd genomen om terug te keren, maar de afleveringen vliegen in een rap tempo voorbij en de eerstvolgende aflevering is alweer de vierde.

Een schokkend einde van aflevering 3

Zonder spoilers te geven: aflevering 3 eindigde met een schokkende gebeurtenis die aflevering 4 helemaal op zijn kop zal gaan zetten. Hier kregen fans uiteraard een voorproefje van in een bericht van het officiële Invincible X-account.

Mark komt in de video oog in oog te staan met een heel belangrijk personage. Boven de video staat de boodschap: "Dit is alles wat we legaal kunnen laten zien van de Invincible-aflevering van aanstaande vrijdag. Als je emotionele schade hebt, heb je mogelijk recht op een schadevergoeding van R Kirkman LLC".

De tweet

De laatste opmerking is overduidelijk een grap, maar het laat wel zien dat fans een heftige aflevering kunnen verwachten. Lees hieronder de opmerking en bekijk de bijgevoegde video.Stream Invincible op Prime Video.

Lees meer over: Invincible, Mark Grayson, Robert Kirkman, Cory Walker, Angstrom Levy, Gillian Jacobs

Populair nieuws

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in