Ken jij dit deze super spraakmakende komiek al? Kijkcijfers van zijn nieuwste show gaan door het dak op Netflix

Kijkcijfers comedyshow door dak op nNetflix

De nieuwe show van Matt Rife wordt zeer goed bekeken op Netflix.

Bas de Kramer, 21-11-2023 15:53

Eén van de meest spraakmakende komieken van dit moment is sinds deze week te bewonderen in een speciale show op Netflix. Matt Rife: Natural Selection is alweer de vierde comedyshow van deze jonge Amerikaan, maar het is zijn primeur op Netflix.
Matt Rife is één van de meest geliefde stand-upcomedians van het moment. Hij begon zijn carrière als komiek al op vijftienjarige leeftijd. Rife was lange tijd te zien in het improvisatieprogramma Wild 'n Out en vertolkte gastrollen in bekende series zoals Brooklyn Nine-Nine.

Eerdere shows

Hij bracht eerder al drie comedyshows uit, te weten Only Fans (2021), Matthew Steven Rife (2023) en Walking Red Flag (2023).

Bij het grote publiek is Matt Rife vooral bekend vanwege de vele fragmenten die regelmatig opduiken op sociale media zoals TikTok, YouTube en Instagram. Eén van de meest kenmerkende elementen van zijn shows is de zeer grappige interactie met het publiek.

Immens populair

Vanwege zijn immense populariteit online was de meest recente wereldtournee van Matt Rife, die hem deze maand ook naar Europa bracht, volledig uitverkocht. "Hij schuwt geen enkel onderwerp en spaart niemand in het publiek", aldus de aankondiging van Netflix.


Kijk de comedyshow hier op Netflix.

Lees meer over: matt rife, netflix, only fans, natural selection

Populair nieuws

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in