search
Opwindend nieuws over tweede seizoen 'The Last of Us'
Series / Nieuws

Opwindend nieuws over tweede seizoen 'The Last of Us'

Een spannende toevoeging aan de cast voor het tweede seizoen van 'The Last of Us'.

Het tweede seizoen van de zeer succesvolle serie 'The Last of Us' staat op het punt een opwindende toevoeging aan de cast te doen.

Terwijl de productie voor de HBO Max-serie naar verwachting wordt vertraagd tot 2025, suggereren recente berichten dat een nieuwe castlid en cruciale rol zal spelen in de komende verhaallijn.

Abby


Eerder werd al gemeld dat Bella Ramsey en Pedro Pascal hun rollen als Ellie en Joel weer op zich zouden nemen. Nu lijkt ook bekend te worden wie Abby gaat spelen in het tweede seizoen. Het verhaal zal weer gebaseerd zijn op de gelijknamige videogame en gamers weten dat Abby een belangrijke rol krijgt in het verhaal.

Een recent gerucht suggereert dat niemand minder dan Kaitlyn Dever de rol van Abby zal gaan spelen. Dever speelde recentelijk zeer goede rollen in respectievelijk Nobody Will Save You op Disney+ en Unbelievable op Netflix.

Craig Mazin


Craig Mazin, één van de makers van The Last of Us, volgt maar een paar mensen op sociale media, maar Dever is er inderdaad één van. Wij wachten gewoon maar even af. Verwacht wordt dat het tweede seizoen pas in 2025 in première gaat vanwege de aanhoudende vertragingen als gevolg van de stakingen.

Bekijk op instagram


Kijk de serie op HBO Max.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen