search
Na 14 seizoenen komt er een einde aan deze langlopende politieserie

Na 14 seizoenen komt er een einde aan deze langlopende politieserie

CBS houdt een grote schoonmaak met het beëindigen van deze, en een andere grote serie.

Glenn Walsh
Televisienetwerk CBS heeft onlangs aangekondigd dat Blue Bloods, de langlopende serie met acteur Tom Selleck als spilfiguur in een familie van politieagenten, na het aankomende 14e seizoen tot een einde zal komen.

Het 18-afleveringen tellende laatste seizoen gaat op 16 februari 2024 in première, neemt dan een kleine pauze, en gaat in de herfst van 2024 weer verder. Het tweede deel van seizoen 14 zal het verhaal afronden, waarmee het tijdperk van de Reagan-familie wordt afgesloten.

De bezem erdoor


Het is voor CBS niet de enige serie waar het binnenkort voor afgelopen is, daar ze recentelijk het einde van Young Sheldon aankondigde. Het zal een periode van flinke verandering zijn voor CBS, met de afloop van twee van hun grootste series.

Amy Reisenbach, president van CBS Entertainment, vertelde in een verklaring: "Blue Bloods zal voor altijd een zeer geliefd onderdeel blijven van de CBS-nalatenschap. Het domineerde de vrijdagavond en manifesteerde zich als een winnaar met een uitzonderlijk grote en toegewijde groep fans."

Einde van een tijdperk


Blue Bloods werd oorspronkelijk bedacht door Leonard Goldberg en ging in 2010 in première. Kenners hadden al voorzien bij het aankondigen van het 14e seizoen dat dit mogelijk het laatste zou zijn, en dat is dan nu bevestigd.Momenteel is Blue Bloods niet te streamen in Nederland. Wel kan je altijd nog de dvd's kopen.


Aanbevolen artikelen