search
Fans van 'Cobra Kai' kunnen zich na finale opmaken voor potentiële verrassing
Series / Nieuws

Fans van 'Cobra Kai' kunnen zich na finale opmaken voor potentiële verrassing

De showrunners zeggen nog lang niet klaar te zijn met het Miyagi-universum.

Het officiële einde van de geliefde serie Cobra Kai komt helaas in zicht, maar dat hoeft niet per se einde verhaal te betekenen. De succesvolle vervolgserie van The Karate Kid kan mogelijk nog rekenen op enkele spin-offs.

Het creatieve trio achter Cobra Kai bestaat uit Jon Hurwitz, Hayden Schlossberg en Josh Heald. Tijdens een recent interview met Collider werd bevestigd door hen dat ze het verhaal en de personages nog niet volledig achter zich willen laten.

Geen echte afsluiting


Heald vertelde tijdens het interview: "We zullen nooit echt iets afsluiten. We werken graag in het 'Cobra Kai'-universum, dus er zijn altijd mogelijkheden om die wereld opnieuw te bezoeken."


Hij vervolgde: "We denken zeker na over andere ideeën binnen het Miyagi-universum en het is slechts een kwestie van tijd voordat we precies weten welke kant we opgaan… We zijn erg enthousiast over seizoen 6 van 'Cobra Kai'. We gaan er met een knal uit, en het wordt een geweldige ervaring voor fans van de franchise."

Geluiden vanuit Sony


Eerder dit jaar sprak Deadline met de president van Sony Pictures TV Studios,
Katherine Pope, over de populaire tv-show. Pope deelde toen over de drie showrunners: "Ze hebben een aantal ideeën om 'Cobra Kai' uit te breiden en de 'Karate Kid'-erfenis op verschillende manieren te benaderen."

Ze sloot af: "Het publiek is nu zo snugger en accepteert meerdere niveaus van het IP, dus het 'Cobra Kai'-universum leeft voort, dat is zeker."

Toekomst


Hoe de plannen voor het universum van Cobra Kai er exact uit zullen gaan zien, is voor nu nog onduidelijk. Het zesde seizoen van de serie staat gepland om op 20 januari 2024 uit te komen.

De eerste 5 seizoenen zijn nu te bekijken bij Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen