search
De grote Marvel-serie van Prime Video lijkt te zijn gecanceld
Series / Nieuws

De grote Marvel-serie van Prime Video lijkt te zijn gecanceld

Komt deze live-actionserie in de 'Spiderman'-franchise er eigenlijk nog wel?

The Ankler kwam onlangs met het teleurstellende bericht dat het populaire personage Silk uit de Marvel-strips voorlopig niet op het scherm komt. De serie Silk: Spider Society is een van meerdere series die in opdracht van Sony ontwikkeld werden.

Amazon Studios heeft nu besloten om Silk: Spider Society even helemaal stil te leggen. Dit is zo mogelijk nog teleurstellender wanneer je bedenkt dat tijdens de staking juist werd bericht dat de plannen doorgingen.

Summiere omschrijving


De hoofdpersoon is Cindy Moon, een Koreaans-Amerikaanse jonge vrouw uit de wijk Queens. In de strips wordt ook zij gebeten door dezelfde radioactieve spin die van Peter Parker Spiderman maakte. Actrice Adeline Rudolph (Chilling Adventures of Sabrina) wordt gezien als een potentiële kandidaat.

De casting-omschrijving van Cindy is tot zover summier. Ze is voor het eerst op zichzelf, heeft weinig ervaring met boeven vangen maar vindt het geweldig om schurken een pak slaag te verkopen.

Wie zijn de makers?


Eerder werd bekendgemaakt dat Angela Kang (The Walking) schrijver en showrunner is voor de serie. Kang werkte samen met Phil Lord en Chris Miller (Spiderman: Across the Spiderverse), die daarnaast ook een film noir-versie van Spiderman: Noir zouden ontwikkelen.

Bekijk op instagram


Hopelijk betreft het hier een tijdelijke vertraging en krijgen we in de toekomst ook een Silk-verfilming te zien.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen