search
Ellie-actrice kan niet wachten op 'The Last of Us' seizoen 2: uit het juiste hout gesneden
Series / Nieuws

Ellie-actrice kan niet wachten op 'The Last of Us' seizoen 2: uit het juiste hout gesneden

De Emmy-genomineerde actrice staat te trappelen om de rol van Ellie over te doen.

Tot grote vreugde van de fans beginnen de opnames van The Last of Us over niet al te lange tijd. De gameverfilming werd noodzakelijkerwijs uitgesteld maar begin 2024 is het zover.

In een gesprek met Collider gaf Ramsey aan dat seizoen 2 het nodige aan uitdagingen te bieden heeft. De actrice krijgt veel meer stuntwerk, daarnaast krijgt haar personage een relatie met Dina.

Weg van stuntwerk


Ellie is lichamelijk een stuk sterker in het tweede seizoen. Ramsey: "Ik kan niet wachten op de intense scènes. Daar had ik er al een aantal van, maar ik krijg veel meer fysiek werk vergeleken met eerder".

De actrice is uit het juiste hout gesneden, daar zij vervolgt: "Ik ben helemaal weg van stuntwerk. Dat je de volgende dag wakker wordt met blauwe plekken of een blauw oog, wat een gaaf gevoel geeft. Je hebt het maar mooi gedaan".

Belangrijke verhaallijn


Verder is Ellie's relatie met Dina een belangrijke verhaallijn. In seizoen 1 was Dina al heel even te zien. Ramsey: "Ik had eerder maar een aflevering, met Ellie en Riley. Nu krijg ik een hele verhaallijn met Dina, dus daar kijk ik enorm naar uit".



Kijk The Last of Us op HBO Max.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen