search
Fans betreuren deze gemiste kans in 'Yellowstone' seizoen 6
Series / Nieuws

Fans betreuren deze gemiste kans in 'Yellowstone' seizoen 6

Fans hadden een nieuw Dutton familielid kunnen ontmoeten in seizoen 6 van 'Yellowstone'.

Wanneer de hoofdrolspeler vertrekt, is er geen goede manier om de serie te eindigen. Of het nu komt door een conflict of gewoon door een slechte planning: het betekent dat kijkers het verhaal niet van begin tot einde te zien krijgen. Helaas is dat precies het geval bij Yellowstone.

Hoewel het nu duidelijk is dat de annulering niet het einde betekent voor het Yellowstone-universum, zijn veel kijkers niet zo enthousiast over de spin-offs als over de originele serie. Het is dus ook niet zeker dat alle fans zullen blijven kijken.

Nieuw familielid


Het einde van de serie wordt nog frustrerender nu er allemaal nieuws over naar buiten komt. Fans gaan wel vaker theorieën bedenken na het einde van een serie, waarvan niemand zeker weet of ze waar zijn. Dit is echter anders als het nieuws ook daadwerkelijk bevestigd wordt door het productieteam.

Een van de nieuwtjes die onlangs bekend zijn geworden, is dat fans door de annulering een nieuw lid van de Dutton-familie mislopen. Cory Asbury heeft verklaard dat hij was gecast voor seizoen 6. In een interview met Taste of Country zei hij daar het volgende over:

Verloren broer


"Ik was er enthousiast over en baalde toen het werd geannuleerd. Zo jammer. [Zijn vrouw] Anna gaf mij toestemming. En onze kinderen zeiden: ‘Oké, cool, we gaan in Montana wonen'", vertelde hij.



De acteur en zanger zou in seizoen 6 verschijnen als de lang verloren broer van Kayce Dutton. Helaas is er verder niet veel informatie beschikbaar over het personage of zijn verhaallijn, omdat de serie ver voor seizoen 6 werd gecanceld.

Toch nog een kans?


Het enige goede nieuws voor Asbury is dat er kleine kans is dat Kayce toch in de franchise te zien zal zijn, als er in de film 2024 een plekje voor hem is. Bekijk Yellowstone op SkyShowtime.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen