search
Guy Ritchie's 'The Gentlemen'- serie van Netflix, eerste foto's online gedropt

Guy Ritchie's 'The Gentlemen'- serie van Netflix, eerste foto's online gedropt

Ritchie bewerkt zijn succesvolle misdaadfilm met de nodige kleurrijke schurken tot een serie.

Valeria Milić
The Gentlemen uit 2019 was een succes. De actiekomedie over verarmde Britse adel en een cannabishandel bood een vermakelijke verhaal met een ijzersterke cast. Netflix ontwikkelt nu een serie gebaseerd op Britse adel en Britse boeven.

De oorspronkelijke acteurs zien we niet meer terug, maar met namen als Vinnie Jones en Giancarlo Esposito hoeft de kijker zich geen zorgen te maken. Op X - Twitter zijn onlangs de eerste foto's gedropt.

Elementen uit de film


Ritchie zelf zal de serie schrijven, regisseren en produceren, en het betreft een nieuw verhaal met elementen uit de film. In de hoofdrollen zien we Theo James (The White Lotus) en Kay Scodelario (The Maze Runner

James speelt de aristocratische Eddie die iets wil doen met het vervallen landgoed van zijn familie. Vervolgens komt hij erachter dat dit landgoed wordt gebruikt als een gigantische cannabis-plantage.

Nodige te stellen


Ook de serie belooft de nodige Britse penoze in bijpassende, al dan niet glimmende outfits. Eddie zal duidelijk het nodige te stellen krijgen met deze vage 'handel'.The Gentlemen wordt in de loop van 2024 verwacht op Netflix.


Aanbevolen artikelen