search
Volledige twist voor 'Loki' finale: mega grote verandering in concept art
Series / Nieuws

Volledige twist voor 'Loki' finale: mega grote verandering in concept art

Beeldend kunstenaar Jackson Sze laat zien hoe de finale van Loki er eigenlijk uitgezien zou hebben.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De artiesten van Loki werken heel hard om een mooie en dramatische finale te maken, waar zowel fans als de acteurs van kunnen genieten. Hier hoort dan ook nieuwe conceptuele kunst bij, want het is in het begin altijd de vraag hoe alles er precies uit gaat zien.

Jackson Sze, één van de beeldend kunstenaars van Marvel Studios voor Loki deelde onlangs een foto van hoe de God of Stories er eerder uitzag. Dit is best te vergelijken met hoe Loki er nu uitziet, maar op het kunstwerk van Sze had Loki een mysterieus paars kristal vast.

Grote veranderingen


Het was niet altijd de bedoeling dat het seizoen op deze manier zou eindigen. Daarom zijn er ook meerdere versies van Loki uitgedacht.

Het was voor de beeldend kunstenaars dus een hele opgave om de perfecte versie van Loki uit te kiezen. Volgens Sze was voor hen vanaf het "begin van de ontwikkeling bekend dat Loki aan het eind van dit seizoen in een hogere macht zou transformeren".

Een ander uiterlijk


Dat is dan ook de reden dat Sze in zijn ontwerp aan het experimenteren was met Loki's uiterlijk van seizoen 1 en zijn lange geschiedenis in de MCU.

Bekijk op instagram


In zijn bericht bedankt Sze zijn getalenteerde team en liet hij weten hoe bevoorrecht hij zich voelde om aan dit seizoen te mogen werken.

Stream Loki op Disney+


Stream Loki op Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen