search
Kijk nu de eerste teaser van de 'Doctor Who'-special, vanavond te zien op de BBC!
Series / Trailer

Kijk nu de eerste teaser van de 'Doctor Who'-special, vanavond te zien op de BBC!

Vanavond om 19:30 u is The Star Beast te zien, hier krijg je alvast een voorproefje.

Vanavond is de aftrap van de vertrouwde Doctor Who-specials. In The Star Beast zien we David Tennant terugkeren als de Veertiende Doctor samen met zijn metgezel Donna (Catherine Tate).

De Doctor was genoodzaakt om Donna's geheugen te wissen om haar leven te redden. In de teaser legt hij uit waarom dit zo moet blijven ondanks een nieuwe dreiging.

Belangrijke rol


Hoewel er niet heel veel over de plot bekend is, was al langer bekend dat het nieuwe personage Shirley Anne (Ruth Madeley) een belangrijke rol zou spelen.

In de teaser zien we hoe de Doctor cruciale zaken met Shirley Anne bespreekt dus we zullen duidelijk meer van haar te zien krijgen.

Altijd de Doctor


Op Youtube zijn de fans te spreken over de Doctor. "Ik vind het geweldig hoe de Tiende [Doctor] duidelijk anders is dan de Veertiende, maar de herinneringen zijn duidelijk gekleurd door die van Tien," aldus @burningrabbit7278. Ook @JMGaming-no6zl is positief: "Ook al is David Tennant in 2010 vertrokken bij de serie, hij speelt de rol van de Doctor nog steeds uitmuntend".





De eerste special getiteld Star Beast is vanavond om 19:30 u te zien op BBC1. Na de drie specials start het nieuwste seizoen met Ncuti Gatwa als Vijftiende Doctor. De eerste Doctor Who-special is vanaf 25 november te streamen op Disney+. Het is de bedoeling dat Doctor Who op Disney+ Nederland komt.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen