search
'Our Flag Means Death'-acteur vindt seizoen 3 helemaal niet nodig
Series / Nieuws

'Our Flag Means Death'-acteur vindt seizoen 3 helemaal niet nodig

Laat seizoen 3 van Our Flag Means Death maar zitten! Seizoen 2 was het perfecte einde.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Een finale heeft heel veel invloed op hoe een serie onthouden wordt. Denk maar eens aan de teleurstellende finale van Game of Thrones die in één keer acht jaar heeft verpest. Dit is dan ook precies wat Our Flag Means Death wil voorkomen.

De piratenromcom Our Flag Means Death heeft recentelijk zijn tweede seizoen met een knaller afgesloten. De finale was zelfs zo goed dat heel veel fans nu smeken om geen derde seizoen te maken.

Een fantastisch tweede seizoen


Ook acteur Taika Waititi (Ed, beter bekend als Blackbeard) sluit zich aan bij dit idee van de fans. Hij denkt dat de seizoensfinale perfect was en aanvoelde als "een natuurlijk einde van het verhaal [van Ed en Stede]".

De acteur sluit een derde seizoen echter nog niet helemaal uit en heeft voorgesteld dat seizoen 3 door kan gaan zonder hem en Rhys (Stede). Op deze manier zou de serie zich op andere verhalen kunnen focussen.

Een belangrijke beslissing


De beslissing van seizoen 3 is een hele belangrijke, want het is onwaarschijnlijk dat OFMD meer dan 3 seizoenen kan hebben. Waititi’s schema is namelijk zo druk en hij denkt dat drie seizoenen "zo lang is als je iemand kunt vasthouden die vijftig dingen tegelijk doet".



Stream Our Flag Means Death op HBO Max.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen