search
Vanaf dinsdag verschijnt deze scifi-thriller op Netflix: voor de liefhebbers

Vanaf dinsdag verschijnt deze scifi-thriller op Netflix: voor de liefhebbers

De scifi-thriller werd op 29 september dit jaar gereleased in de bioscopen. Je kan '57 Seconds' vanaf aanstaande dinsdag 28 november zien bij Netflix.

Patricia Koning
Netflix omschrijft de film als hersenbrekend en als een spannende scifi-thriller. Een goede cast ontbreekt de film dan ook niet.

57 Seconds heeft een speelduur van een uur en negenendertig minuten en weet tot op heden erg wisselend te scoren.

Achter de film


De regisseur van deze film is Rusty Cundieff, ook wel bekend van zijn werk aan White Water en de televisiefilm Christmas in Harmony.

In de film zien we Morgan Freeman, Josh Hutcherson, Greg Germann, Lovie Simone, Bevin Bru, Jeff Chase en Sammi Rotibi.

Synopsis


Wanneer een techblogger een interview krijgt met een techgoeroe en een aanval op hem stopt, ontdekt hij een mysterieuze ring die hem 57 seconden terug in de tijd brengt.Hij wil terug naar het verleden, wraak nemen en voorkomen dat zijn familie wordt vernietigd.

Redelijk vermakelijk


Bij de site van IMDb pakt de film een 5.3/10 qua score. Op Rotten Tomatoes zien we dat de film onder de critici tot zover een pijnlijke 13% pakt en bij het publiek 54%. Een van de critici zegt, "Delen van de film zijn redelijk vermakelijk, maar je moet voorbij een overvloed aan onzinnig materiaal en overdreven vergezochte ontwikkelingen kijken."

Een ander vertelt over de film, "Deze boeiende sci-fi-rit geeft een nieuwe draai aan de verwaandheid van tijdreizen. In '57 Seconds' wordt tijdreizen meer als een medicijn gebruikt dan als een wiskundig concept."

Dinsdag 28 november


Vanaf aanstaande dinsdag is het mogelijk om 57 Seconds te streamen bij Netflix.

Aanbevolen artikelen