search

Ons nieuws van maandag 27 november 2023

Recensie Netflix-serie 'En Helt Vanlig Familj'
Recensie

Recensie Netflix-serie 'En Helt Vanlig Familj'

Deense serie durft niet te kiezen tussen familiedrama of moordmysterie.

Regie: Per Hanefjord | Cast: Alexandra Karlsson Tyrefors (Stella), Lo Kauppi (Ulrika), Björn Bengtsson (Adam), Christian Fandango Sundgren (Chris), Melisa Ferhatovic (Amina), e.a. | Afleveringen: 6 | Speelduur: 36-50 minuten | Jaar: 2023

In Forgetting Sarah Marshall is de hoofdpersoon een componist die wordt geprezen om de 'duistere onheilspellende klanken' die hij maakt voor een televisieserie. Hij vindt er zelf echter geen zak aan; gewoon wat lage synthetische tonen onder een scène zetten om het spannend te maken is een goedkope en makkelijke uitvlucht. De les die echte producenten hiervan leerden: doen dus! Ook in het Deense En Helt Vanlig Familj zijn het weer de duistere klanken die de spanning moeten benadrukken. Het wordt tijd om muziek (en stilte) weer terug te brengen.

Op kamp wordt de vijftienjarige Stella verkracht door een blonde hunk die ouder is dan zij. Wanneer zij dit vertelt aan haar ouders adviseert haar moeder, een advocate, om er geen melding van te maken, wegens gebrek aan bewijs. Zes jaar later leeft het gezin in volledige ontkenning. Stella ontmoet een blonde hunk die ouder is dan zij en enkele weken later wordt deze man vermoord aangetroffen. Stella is hoofdverdachte.

Dat is de eerste aflevering in het kort. In principe mis je weinig wanneer je de vier afleveringen erna overslaat. De zesde en laatste legt namelijk alles uit, waardoor je als kijker de tussenliggende afleveringen niet nodig hebt. Ze bieden enkel een trage opbouw naar het einde en een kijkje in het ontwrichte gezin van Stella.

De schuld daarvoor ligt geheel bij de moeder, die zich aan meer zaken schuldig maakt dan haar dochter de mond snoeren over een verkrachting. Stella's vader daarentegen is een goede man. Hij doet geen vlieg kwaad en is ook nog eens priester – hoe eenzijdig wil je het hebben? Of hoe onrealistisch; misbruik onder het tapijt schuiven is over het algemeen meer iets voor mannen met witte boordjes.

Het bronmateriaal van En Helt Vanlig Familj is een gelijknamige roman die is geschreven door een man. Het is natuurlijk niet zo dat een man niet het recht heeft om een verhaal te verzinnen dat aanstipt hoe mannen meestal wegkomen met zedenmisdrijven en het vaak winnen wanneer het woord tegen woord is. Wie zo'n verhaal ook schrijft, het is altijd welkom. Maar om vervolgens de vrouw de boosdoener te maken is behoorlijk krom. Volgens de tijdlijn wordt Stella verkracht in 2018, toen de MeToo-beweging al bestond. Erg flauw dat juist de moeder deze misdaad in de doofpot stopt.

De serie schakelt tussen momenten voor iedereen in het heden en flashbacks voor Stella in het verleden om langzaam te ontrafelen wat er voorafgaand aan de moord is gebeurd. Maar nogmaals: dat ontrafelen is niet echt nodig omdat de laatste aflevering alles helder op een rijtje zet. Het heden biedt ook te weinig om een totaal van zes afleveringen te rechtvaardigen.

Dat het huwelijk van Stella's ouders zich niet in een gezonde staat bevindt is zeker niet oninteressant, maar daar gaat de serie toch helemaal niet over? Mogelijk wil En Helt Vanlig Familj stiekem liever een familiedrama zijn, maar doordat er een lijk ingepleurd is (wellicht om meer kijkers te trekken) wordt het toch gewoon een misdaadmysterie. Compleet met aanhoudende 'duistere, onheilspellende klanken'.

Het verhaal speelt zich af in het Zweedse Lund, maar er komen meerdere plekken in Denemarken voorbij. Deze zien er uitnodigend uit. De belichting en het camerawerk zijn van een hoger niveau dan die van de gemiddelde Nederlandse serie. De beelden zijn niet spectaculair, maar dat hoeft ook niet; alles is visueel kraakhelder en meer is niet nodig.

Stella wordt gespeeld door Alexandra Karlsson Tyrefors, die sterk spel laat zien. Haar blik is die van een bakvis en haar manier van spreken toont dat ze behoorlijk relaxt is in haar manier van denken. Maar wat ze zegt verraadt hoe diepgeworteld het minderwaardigheidscomplex is dat ze heeft overgehouden aan de verkrachting, waarvan ze zichzelf de schuld van geeft.

Het enige dat pleit voor de vijfde aflevering is de sessie die Stella heeft met haar psycholoog. De achtergehouden verkrachting komt er eindelijk uit en het is pijnlijk om te zien hoeveel moeite het kost om Stella de woorden "het was niet mijn schuld" te laten uitspreken. Daarbij leren we over 'frozen fright', waarbij van je afslaan letterlijk niet mogelijk is, en dat het niet het slachtoffer is dat zich zou moeten schamen maar de dader.

Zonde dat zo'n belangrijke boodschap verpakt zit tussen twintig lagen noppenfolie. Of dat in de afsluitende scène ineens religie erbij betrokken wordt zonder dat duidelijk is waarom. Zo praktiserend christelijk is Denemarken niet, dus dat de kerk een vage rol krijgt in een gewichtig moment van een progressieve serie voelt niet op zijn plek.

★★★☆☆

En Helt Vanlig Familj is te zien bij Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Witcher'-update: Heeft Netflix nog steeds niet geleerd van eerdere fouten?
Series / Nieuws

'The Witcher'-update: Heeft Netflix nog steeds niet geleerd van eerdere fouten?

De toekomst van 'The Witcher' ziet er zonder Henry Cavill niet rooskleurig uit.

De situatie rondom The Witcher is al een hele tijd onrustig en het lijkt met ieder seizoen alleen maar erger te worden. Hoewel het eerste seizoen redelijk goed ontvangen werd, ging de serie snel achteruit en stapte hoofdrolspeler Henry Cavill zelfs op als Geralt of Rivia.

Seizoen 2 was vergeleken met seizoen 1 een grote teleurstelling. En seizoen 3, dat het laatste seizoen was voor Cavill, bleek zelfs nog erger te zijn. Nu Cavill in het volgende seizoen wordt vervangen door Liam Hemsworth, hebben veel fans gezegd klaar te zijn met de serie. Het is dus nog maar de vraag hoe lang The Witcher het nog overleeft.

Schrijver genegeerd


Hoewel er verschillende geruchten zijn over waarom Cavill de serie heeft verlaten, valt niet te ontkennen dat de makers van de serie het bronmateriaal uit de boeken van Andrzej Sapkowski niet goed genoeg hebben gevolgd. Dit werd recentelijk door Sapkowski zelf bevestigd, die onthulde dat zijn advies en suggesties schaamteloos werden genegeerd door Netflix.

Toen hem werd gevraagd of hij feedback had gegeven aan de makers, lachte de schrijver en zei hij dat al zijn suggesties genegeerd werden. Hij imiteerde spottend de studiobazen met de volgende woorden: "Wie is dit? Het is een schrijver, het is niemand".

Groot contrast


Nu worden de makers van de serie geconfronteerd met de gevolgen hiervan, hoewel fans niet durven te rekenen op verbetering in het volgende seizoen. Samenwerken met de auteur van het originele werk lijkt een voor de hand liggende stap, en het belang daarvan werd recent aangetoond in een andere serie van Netflix.Het team achter de serie One Piece raadpleegde voortdurend Eiichiro Oda, de maker van de originele manga. Dit leidde tot positieve reacties van critici en fans van het origineel. Dat staat in schril contrast tot de situatie rondom The Witcher.

Gemiste kans


Aangezien Cavill zelf een fan is van de Witcher-boeken en games, hadden we een van de meest getrouwe adaptaties ooit kunnen hebben. Helaas verkeert de serie door de keuzes van de makers nu in slechte staat.Laten we hopen dat de makers het in seizoen 4 misschien toch anders aanpakken. Bekijk The Witcher op Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix gaf meer dan $55 miljoen uit aan een scifi-serie zonder dat één aflevering is afgerond: "complete chaos"
Series / Nieuws

Netflix gaf meer dan $55 miljoen uit aan een scifi-serie zonder dat één aflevering is afgerond: "complete chaos"

Meer dan 55 miljoen dollar ging er in het scifi-project Conquest zitten, maar er kwam niks van terecht.

Netflix zet in een moordend tempo nieuwe tv-series online en regelmatig is er gedoe over dat er bepaalde series om uiteenlopende redenen geen nieuw seizoen krijgen. Dit is vooral voor de kijkers erg frustrerend. Voor de makers zijn er ergere scenario's.

De serie Conquest is zo'n project waar de makers ongetwijfeld helemaal gek van worden. De serie was al jaren in ontwikkeling, maar in drie jaar tijd zou er geen aflevering volledig zijn afgerond.

55 miljoen


Na een enorme biedingsoorlog in 2018 kocht Netflix het project van 47 Ronin-regisseur Carl Rinsch voor maar liefst $61,7 miljoen. Vervolgens is er nog eens 55 miljoen aan productiekosten geïnvesteerd.

Rinsch, die volledige vrijheid van Netflix had bedongen, zou echter nooit een aflevering hebben afgerond. Op de set kwam de regisseur behoorlijk grillig over. Dit zou hebben gezorgd voor een enorme chaos onder de cast & crew.

De weg kwijt


De regisseur zou tijdens de coronacrisis behoorlijk bezig zijn geweest met de verschillende theorieën over de herkomst van het virus. Hij zou bovendien miljoenen van Netflix' productiebudget hebben geïnvesteerd in cryptocurrencies en daarmee miljoenen hebben verdiend.


Op dit moment liggen Rinsch en Netflix met elkaar overhoop en eist de eerste $14 miljoen aan schadevergoeding vanwege contractbreuk door Netflix.

Conquest


De scifi-serie Conquest had moeten gaan over de Organic Intelligent (O.I.), kunstmatige mensen die over de hele wereld als handhavers van de vrede worden ingezet.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
In het iconische 'Vikings' was er maar een Ragnars machtigste en meest succesvolle zoon
Series / Featured

In het iconische 'Vikings' was er maar een Ragnars machtigste en meest succesvolle zoon

Ragnars zoon waren formidabele strijders, maar wie stak er met kop en schouders bovenuit?

De epische serie Vikings liep zes seizoenen en heeft tot op de dag van vandaag loyale fans. De veroveringstochten van Ragnar (Travis Fimmel) en zijn vijf zoons bieden een adembenemend verhaal uit de middeleeuwen.

De machtigste van Ragnars zoons was degene die zijn koningschap behield en zijn macht goed wist te gebruiken. Bjorn Ironside (Alexander Ludwig) wist een goed evenwicht te bewaren tussen regeren, bruut geweld en diplomatie.

Niet allemaal koning


De personages van Bjorn, Ubbe (Jordan Patrick Smith), Hvitserk (Marco Ilsø), Sigurd (transgender actrice Linnéa Lindström, toendertijd David ) en Ivar (Alex Høgh Andersen) zijn ieder op hun eigen manier markant te noemen.

Ze werden echter lang niet allemaal koning. Sigurd kwam vrij vroeg om doordat hij Ivar onderschatte, en Hvitserk was nooit echt geïnteresseerd in het koningschap.

Briljant strateeg


Ivar was zonder twijfel een briljant strateeg en wist mensen uitstekend te manipuleren. Niet alleen wordt hij koning, hij roept zichzelf op een bepaald moment uit tot godheid, wat ironisch genoeg zijn grootste zwakte blootlegt.Ragnars gehandicapte zoon heeft totaal geen compassie en heeft zelfs een uitgesproken sadistische kant. Wanneer je op een sociopathische manier altijd maar je eigen gang gaat dan komt er van een koninkrijk weinig terecht.

Tegenovergestelde van broer


Ubbe was wat dat betreft het tegenovergestelde van zijn jongere broer. Hij was avontuurlijk zoals zijn vader en verkoos waar mogelijk de weg van de diplomatie in plaats van oorlog. Hij is duidelijk minder bedreven in het machtsspel dan Ivar, waardoor hij Kattegat aan hem kwijtraakt. Desondanks kent uitgerekend Ubbe's verhaal in meerdere opzichten een mooi einde.Bjorn Ironside kan met recht de machtigste en meest succesvolle zoon van Ragnar genoemd worden. Hij begrijpt dat diplomatie een belangrijk onderdeel is van het koningschap. Daarnaast staat Bjorn zijn mannetje en wordt gevreesd en gerespecteerd als krijger.

Ideale combinatie


Daar komt nog bij dat hij mensen wist te inspireren, en het verdedigen van Noorwegen tegen de inval van de Rus is hiervan het beste bewijs. Hij wist de Noormannen te verenigen waardoor ze in staat waren Olegs (Danila Kozlovsky) legers van zich af te slaan.Doordat hij leidinggeven, krachtig optreden en inspiratie wist te combineren kan met recht gezegd worden dat 'de kroon' Bjorn het beste staat. Je kunt Vikings streamen op Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Vanaf dinsdag verschijnt deze scifi-thriller op Netflix: voor de liefhebbers
Films / Nieuws

Vanaf dinsdag verschijnt deze scifi-thriller op Netflix: voor de liefhebbers

De scifi-thriller werd op 29 september dit jaar gereleased in de bioscopen. Je kan '57 Seconds' vanaf aanstaande dinsdag 28 november zien bij Netflix.

Netflix omschrijft de film als hersenbrekend en als een spannende scifi-thriller. Een goede cast ontbreekt de film dan ook niet.

57 Seconds heeft een speelduur van een uur en negenendertig minuten en weet tot op heden erg wisselend te scoren.

Achter de film


De regisseur van deze film is Rusty Cundieff, ook wel bekend van zijn werk aan White Water en de televisiefilm Christmas in Harmony.

In de film zien we Morgan Freeman, Josh Hutcherson, Greg Germann, Lovie Simone, Bevin Bru, Jeff Chase en Sammi Rotibi.

Synopsis


Wanneer een techblogger een interview krijgt met een techgoeroe en een aanval op hem stopt, ontdekt hij een mysterieuze ring die hem 57 seconden terug in de tijd brengt.Hij wil terug naar het verleden, wraak nemen en voorkomen dat zijn familie wordt vernietigd.

Redelijk vermakelijk


Bij de site van IMDb pakt de film een 5.3/10 qua score. Op Rotten Tomatoes zien we dat de film onder de critici tot zover een pijnlijke 13% pakt en bij het publiek 54%. Een van de critici zegt, "Delen van de film zijn redelijk vermakelijk, maar je moet voorbij een overvloed aan onzinnig materiaal en overdreven vergezochte ontwikkelingen kijken."

Een ander vertelt over de film, "Deze boeiende sci-fi-rit geeft een nieuwe draai aan de verwaandheid van tijdreizen. In '57 Seconds' wordt tijdreizen meer als een medicijn gebruikt dan als een wiskundig concept."

Dinsdag 28 november


Vanaf aanstaande dinsdag is het mogelijk om 57 Seconds te streamen bij Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze angstaanjagende Netflix-serie heeft de perfecte score van 100% op Rotten Tomatoes
Series / Nieuws

Deze angstaanjagende Netflix-serie heeft de perfecte score van 100% op Rotten Tomatoes

Na het kijken van de horrorserie 'Red Rose' durf je nooit meer een app te downloaden...

Het aanbod op streamingdiensten als Netflix is zo groot, dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. En je kunt aan de beschrijving van een serie natuurlijk niet meteen zien of deze het kijken waard is. Gelukkig is er de website Rotten Tomatoes, waar critics en het publiek hun mening over films en series achterlaten, wat voor een bepaalde score zorgt.

Het halen van een felbegeerde score van 100% is echter zeldzaam, al helemaal binnen het horrorgenre. Toch is er een aantal series waarbij dit is gelukt. De Britse horrorserie Red Rose is daar één van.

Angstaanjagende app


Het horrordrama Red Rose verscheen begin dit jaar op Netflix. De serie gaat over een groep vrienden die net hun eindexamen hebben gehaald. Ze hebben een eenvoudig plan: nog één zorgeloze zomer beleven, voordat ze naar de universiteit gaan en een volwassen leven moeten gaan leiden.

Deze zomer gaat echter snel bergafwaarts, wanneer de tieners een voor een de app genaamd Red Rose downloaden, die hen rare en angstaanjagende opdrachten geeft. Ze komen er al snel achter dat dit een zomer wordt die ze nooit meer zullen vergeten. Als ze hem tenminste overleven...

Waarschuwing


Als er ooit een serie was die je waarschuwde voor een obsessie met je smartphone, is het Red Rose wel. Naast het ijzersterke verhaal heeft de serie ook een diverse jonge cast. Bekijk Red Rose op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Het beste 'Loki'-moment heeft alles te danken aan Robert Downey Jr.
Series / Nieuws

Het beste 'Loki'-moment heeft alles te danken aan Robert Downey Jr.

Tom Hiddleston heeft goed naar Robert Downey Jr. gekeken en sloot dit seizoen precies af hoe Iron Man dat gedaan zou hebben.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Waar staat Marvel om bekend? Natuurlijk om hun superhelden en de spoilers die 'per ongeluk' worden gegeven, maar ook om de fantastische improvisatie skills van al hun acteurs. Iedereen moet dan natuurlijk meteen denken aan de geniale lijn van Robert Downey Jr. als Iron Man in Avengers: Endgame, maar ook Tom Hiddleston is een improvisatie genie.

Tony Stark en Loki waren de eerste held en slechterik van de Avengers in de MCU-tijdlijn en beide acteurs improviseerden hun laatste zinnen, waardoor ze hun talent lieten schitteren. Maar daar houdt de improvisatie bij Hiddleston niet op.

Improvisatie in Loki


De toekomst van Loki is na de finale van seizoen 2 net zo onbekend als wat Hiddleston ging zeggen: Loki’s laatste zin tegen zijn vrienden is namelijk helemaal geïmproviseerd. Maar waarom zijn deze geïmproviseerde zinnen zo belangrijk?

Avengers: Endgame was echt het einde van een tijdperk en dit voelde precies zo tijdens seizoen 2 van Loki. De laatste zinnen van Tony en Loki sluiten dus een belangrijk onderdeel af en laten de groei van de personages zien.

De groei van Loki


De laatste zinnen van Loki laat zijn groei zien vanaf Thor uit 2011. Het zijn dezelfde woorden als die hij tegen zijn vader Odin zei aan het einde van Thor toen hij zijn acties probeerde te rechtvaardigen: "Voor jou. Voor ons allemaal".Het laat zien hoe goed Hiddleston zijn personage kent, maar ook de MCU en wat deze woorden betekenen. Loki kan nog veel meer betekenen in de MCU, maar misschien heeft Hiddleston wel zijn carrière als Loki afgesloten op de meest epische manier. En daarmee heeft hij bewezen dat hij voor altijd Loki is.

Stream Loki op Disney+


Stream Loki op Disney+.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
De cruciale rol van Sam Tarly in 'Game of Thrones' wordt vaak onderschat door fans
Series / Nieuws

De cruciale rol van Sam Tarly in 'Game of Thrones' wordt vaak onderschat door fans

Zonder Sam is er geen Game of Thrones, maar misschien had hij af en toe zijn mond moeten houden.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Zijn vader schaamde zich voor hem en iedereen lachte hem uit: Samwell Tarly is nooit het sterkste of beste personage van Game of Thrones geweest. Sam bleef altijd dicht bij Jon Snow, zijn enige vriend, omdat hij zichzelf niet kon beschermen. Het leek alsof hij een vervelende toevoeging was, maar niet is minder waar.

Deze verlegen man heeft in zijn eentje het lot van heel Westeros veranderd en is daarom dus een essentieel onderdeel. Hij ontdekte bijvoorbeeld de kracht van Dragonglass als wapen tegen de White Walkers. Zonder hem zou niemand zich hebben kunnen verdedigen

Een essentieel personage


En daar houdt het zeker niet bij op. Sam is ook grotendeels verantwoordelijk voor dat Jon Snow de nieuwe Lord Commander of The Night Watch werd. Zonder hem zou Jon de verkiezingen heel hard verloren hebben en zouden duizenden wildingen afgeslacht zijn door de ondoden.

Hoewel er nog talloze van deze voorbeelden te noemen zijn, zijn er ook momenten waarop Sam rechtstreeks iemands leven heeft gered. Zo redde hij Gilly en haar zoon van de tirannie van haar vader. Bovendien zou zonder hem ook Ser Jorah Mormont dood zijn.

Toch beter als hij er niet was?


Hoewel hij veel goeds verricht heeft, heeft hij ook voor een paar onnodige situaties gezorgd. Als Jon nooit Lord Commander was geworden, zou Daenerys Targaryen nooit een alliantie met hem hebben gehad en nooit iets te weten zijn gekomen over de White Walkers en de hordes ondoden.Dan zou ze dus ook nooit voorbij de Muur zijn gevlogen en een draak zijn verloren. Hierdoor zou de Nachtkoning nooit de kans hebben gehad om de oude verdedigingswerken te doorbreken. Dan zouden de Walkers en de ondoden nog steeds vastzitten.

Te streamen op HBO Max


Sam heeft dus voor heel veel goeds gezorgd, maar hij heeft ook heel wat verprutst. Bekijk Sams acties in Game of Thrones op HBO Max.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Ken jij de iconische intro's van 'Baywatch' nog: deze beelden blijven je voor altijd bij
Series / Featured

Ken jij de iconische intro's van 'Baywatch' nog: deze beelden blijven je voor altijd bij

Als je dol bent op bingewatchen, dan kan je sommige intro's wel dromen.

Als je fan bent van een serie als Game of Thrones, dan kun je de intro bijna dromen. De muziek en de beelden zijn zo kenmerkend. Maar er zijn uiteraard nog veel meer intro's die bijna niet meer weg te denken zijn.

Zo is er die bekende intro van Baywatch. De muziek is enorm herkenbaar en komt van zanger Jimi Jamison. Het nummer I'm Always Here, ook bekend als I'll Be Ready, werd speciaal gemaakt voor Baywatch.

Intro


Opvallend is dat de eerste versie van de intro anders was dan de versie van een of twee jaar later. Nu is er nog geen I'm Always Here te horen. We zien we de gezichten van onder meer David Hasselhoff als Mitch Buchannon, Billy Warlock als Eddie Kramer en Erika Eleniak als Shauni McClain.

Uiteraard zien we veel beelden van het strand, op en in het water en de nodige standwachten. Iconische slowmotionbeelden waren er gelijk al en er zijn heel wat gebruinde, gespierde en strakke lichamen te zien. Dit bleef onveranderd in de seizoenen die volgden.

Meer dan een miljard


De serie was op het hoogtepunt zo'n succes dat er wekelijks een wereldwijd publiek van 1,1 miljard mensen werd bereikt. De originele reeks liep uiteindelijk van 1989 tot en met 1999. Later verscheen de spin-offs Baywatch: Hawaii en Baywatch Nights.In 2017 was er de film Baywatch waarin de hoofdrollen waren toebedeeld aan onder andere Dwayne Johnson, Zac Efron, Alexandra Daddario, Priyanka Chopra en Kelly Rohrbach, met bijrollen voor David Hasselhoff en Pamela Anderson. In de film is het nummer I'm Always Here ook te horen.

Meerdere intro's


Van de intro waren er door de jaren heen meerdere versies te zien. Hieronder zie je de bekendste versie - inclusief I'm Always Here - waarin Pamela Anderson wordt geïntroduceerd als C. J. Parker, Yasmine Bleeth rondrent als Caroline Holden en Alexandra Paul opduikt als Stephanie Holden.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Producent James Gunn deelt opbeurende update van 'Peacemaker' seizoen 2
Series / Nieuws

Producent James Gunn deelt opbeurende update van 'Peacemaker' seizoen 2

De producent heeft opbeurend nieuws voor fans van de superheld.

Sinds het succesvolle eerste seizoen van Peacemaker vorig jaar wachten fans vol vuur op het vervolg. Eerder nog bracht James Gunn, een van de CEOs van DC Studios, de update dat Superman: Legacy bovenaan de prioriteitenlijst stond.


Inmiddels heeft Gunn beter nieuws voor fans van Peacemaker. Op het sociale media-platform Thread gaf de maker antwoord op de prangende vraag van een fan.

Peacemaker


''Wat is de status van 'Peacemaker'?'', vroeg de fan. Gunn ging geheel onverwachts in op de vraag over het vervolg van de superheld-serie na het succesvolle eerste seizoen.

''Ik sta op het punt om naar boven te gaan en verder te gaan met het schrijven van seizoen 2'', liet Gunn weten. Goed nieuws dus voor fans van de DC anti-held.

HBO Max


Vooralsnog is er geen releasedatum bekend voor het tweede seizoen van Peacemaker. Tot het zover is kunnen fans het eerste seizoen kijken op HBO Max.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
De nieuwste Netflix-hit: Geen tweede seizoen
Series / Nieuws

De nieuwste Netflix-hit: Geen tweede seizoen

De serie is gebaseerd op de gelijknamige stripreeks en de film van Edgar Wright.

Bryan lee O'Malley en Ben David Grabinski, de bedenkers van anime-serie Scott Pilgrim Takes Off, hebben laten weten dat je geen tweede seizoen van de bejubelde serie hoeft te verwachten.

De serie mengt de beste elementen van de strips en Edgar Wrights live-action film uit 2010: Scott Pilgrim vs. the World.

Meer Pilgrim


De acht-delige Amerikaans-Canadese-Japanse anime-serie breidt het verhaal echter uit en geeft een nieuwe twist aan het bestaande materiaal.

Onder critici scoorde de serie ook behoorlijk goed. Zo waren 98% van de recensies van critici positief en 87% van de recensies van het publiek.

Makers tevreden


Ondanks dat succes lijkt het erop dat het bij één seizoen blijft. Aldus O'Malley:"We houden van wat we hebben gemaakt. We hebben er alles in gestopt, maar hebben niks meer liggen om een vervolg te maken. Zeg nooit nooit, maar op dit moment zouden er 50 wonders moeten plaatsvinden om een tweede seizoen te realiseren. We zullen zien.

Mensen klagen altijd wanneer series na één seizoen worden geschrapt, dus wij hebben er alles in gepropt om genoeg te hebben aan een seizoen."

Geliefd bij de cast


De gehele cast van de live-action verleende hun stemmen aan de personages in de serie, waaronder Michael Cera, Mary Elizabeth Winstead, Kieran Culkin, Anna Kendrick, Chris Evans, Brie Larson, Brandon Routh, Aubrey Plaza, Jason Schwartzman, Johnny Simmons, Mae Whitman, Ellen Wong, Johnny Simmons, Alison Pill, Mark Webber en Julian Cihi.

Scott Pilgrim Takes Off is nú te streamen via Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.