search
Deze angstaanjagende Netflix-serie heeft de perfecte score van 100% op Rotten Tomatoes

Deze angstaanjagende Netflix-serie heeft de perfecte score van 100% op Rotten Tomatoes

Na het kijken van de horrorserie 'Red Rose' durf je nooit meer een app te downloaden...

Nina Beerendonk
Het aanbod op streamingdiensten als Netflix is zo groot, dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. En je kunt aan de beschrijving van een serie natuurlijk niet meteen zien of deze het kijken waard is. Gelukkig is er de website Rotten Tomatoes, waar critics en het publiek hun mening over films en series achterlaten, wat voor een bepaalde score zorgt.

Het halen van een felbegeerde score van 100% is echter zeldzaam, al helemaal binnen het horrorgenre. Toch is er een aantal series waarbij dit is gelukt. De Britse horrorserie Red Rose is daar één van.

Angstaanjagende app


Het horrordrama Red Rose verscheen begin dit jaar op Netflix. De serie gaat over een groep vrienden die net hun eindexamen hebben gehaald. Ze hebben een eenvoudig plan: nog één zorgeloze zomer beleven, voordat ze naar de universiteit gaan en een volwassen leven moeten gaan leiden.

Deze zomer gaat echter snel bergafwaarts, wanneer de tieners een voor een de app genaamd Red Rose downloaden, die hen rare en angstaanjagende opdrachten geeft. Ze komen er al snel achter dat dit een zomer wordt die ze nooit meer zullen vergeten. Als ze hem tenminste overleven...

Waarschuwing


Als er ooit een serie was die je waarschuwde voor een obsessie met je smartphone, is het Red Rose wel. Naast het ijzersterke verhaal heeft de serie ook een diverse jonge cast. Bekijk Red Rose op Netflix.

Aanbevolen artikelen