search
Deze goed bedachte spin-offs van 'Game of Thrones' werden al gecanceld voordat ze begonnen waren
Series / Nieuws

Deze goed bedachte spin-offs van 'Game of Thrones' werden al gecanceld voordat ze begonnen waren

Ideeën te over, maar sommige spin-offs van 'Game of Thrones' sneuvelen vroegtijdig.

Game of Thrones is één van de beste series van de laatste jaren en iedereen hoopt nog altijd op de nodige spin-offs. Er zijn inmiddels ook een aantal ideeën in de prullenbak geraakt. Serietotaal informeert je welke dat zijn.

Flea Bottom


Er was een plan een serie te maken over de levens van de burgers van King's Landing in de sloppenwijken. Hoewel er zeker potentieel zou kunnen zijn van dit deel dat in Game of Thrones maar beperkt aan bod komt, is dit project afgewezen.

The Doom of Valyria


Valyria was een machtige en ongekend mooie stad die voor altijd verloren ging na een reeks vulkanische uitbarstingen die de eens welvarende regio verwoestten. Het zou toch mooi zijn om Oud Valyria in al haar glorie te kunnen zien, voordat het noodlot toesloeg. Dit werd ook voorgesteld aan HBO, maar werd helaas afgewezen.

Aegon


Het verhaal van Aegon de Veroveraar en zijn creatie van de Zeven Koninkrijken is behoorlijk legendarisch en bloederig en leent zich dus erg goed voor een epische spin-off.

Helaas werd een tv-serie over Aegon's veroveringen ook verworpen door HBO. De zendbazen waren niet tevreden met het oorspronkelijke concept dat inging tegen George R.R. Martin's beschrijving van de grote veroveraar. Er zijn echter nog altijd geruchten over een mogelijke serie over de daden van Aegon.

Bekijk op instagram


Bekijk op instagram


Kijk Game of Thrones op HBO Max.

[more=hkkv3qlkw4uz]Lees ook: [url2=https://www.serietotaal.nl/nieuws/29178/broer-van-emilia-clarke-zag-haar-seksscne-op-de-set-van-game-of-thrones]Broer van Emilia Clarke zag haar seksscène op de set van 'Game of Thrones'[/ur
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen