search
Duidelijkheid over 'True Detective' seizoen 4: wanneer kun je de serie zien?
Series / Nieuws

Duidelijkheid over 'True Detective' seizoen 4: wanneer kun je de serie zien?

We gaan heel snel kunnen genieten van het nieuwe seizoen met Oscarwinnaar Jodie Foster.

We wisten al dat de opnames van het vierde seizoen van HBO Max-serie True Detective waren afgerond, maar nu weten we ook dat de post-productie definitief is afgerond.

Scenarist, regisseur en showrunner Issa Lopez liet via haar X-account weten dat de volledige productie van de serie nu officieel is afgerond. De laatste stap was de geluidsmix, die werd voltooid in Trident Studios, de studio waar David Bowie veel nummers opnam.

Trotse Lopez


In haar post, die je hieronder ziet zegt ze: "Vandaag hebben we True Detective: Night Country afgerond. De laatste beetjes van de geluidsmix werden voltooid in de ruimte waar Ziggy Stardust werd opgenomen. Ik ben een gelukkig mens. Wat een geweldige ervaring is dit geweest."

Lopez, die we vooral kennen van haar films Tigers Are Not Afraid en Valentina's Wedding bedankte tevens iedereen die bij de productie betrokken was.

Aparte setting


Night Country is het vierde seizoen in de anthology-serie van HBO, maar is het eerste seizoen waarbij bedenker Nic Pizzolatto niet betrokken is.



Seizoen 4 speelt zich af in het dorpje Ennis in Alaska, waar gedurende een winternacht acht mannen die werken op het Tsalal Arctic Research Station zonder enig spoor verdwijnen.

Grote namen


Het is nu aan rechercherus Liz Danvers (Jodie Foster) en Evangeline Navarro (Kali Reis) om de zaak op te lossen. Ze worden echter ook geconfronteerd met hun eigen duistere geschiedenis en de geheimen van deze plek in Alaska.

Naast Foster en Reis zijn er in de serie ook rollen weggelegd voor John Hawkes, Christopher Eccleston, Fiona Shaw, Finn Bennett, Anna Lambe, Aka Niviana, Isabella Star Lablanc en Joel D. Montgrand. Foster, Barry Jenkins, Cary Joji Fukunaga, Matthew McConaughey en Woody Harrelson zijn uitvoerend producenten.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen