search
Netflix blijft inzetten op zijn eerdere successen, opnieuw Zuid-Koreaanse fantasyserie in de Netflix Top 10

Netflix blijft inzetten op zijn eerdere successen, opnieuw Zuid-Koreaanse fantasyserie in de Netflix Top 10

De serie 'My Demon' scoort uitstekend in haar eerste week op Netflix.

Bas de Kramer
Sinds deze week is de Zuid-Koreaanse dramserie My Demon te bekijken op Netflix. De serie heeft zich gelijk in de top 10 van de meest bekeken series weten te nestelen en scoort derhalve verrassend goed.

My Demon is een romantische comedy met de nodige fantasy-elementen zoals we wel meer K-dramaseries hebben gezien de afgelopen tijd.

Plot


In de serie gaat Do Do-hee, een rijke carrièrevrouw met bijzondere krachten, een schijnhuwelijk aan met een welgestelde erfgenaam. Deze man is meer dan 200 jaar oud en beschikt, net als zij, ook over gevaarlijke krachten. Wanneer hij Do Do-hee ontmoet, verliest hij op mysterieuze wijze echter zijn krachten. Door het aangaan van het schijnhuwelijk hoopt hij zijn krachten weer terug te winnen.

Blijft het bij een schijnhuwelijk of hebben de twee echt iets bijzonders met elkaar? Dat is waar deze serie uiteindelijk om draait.

K-drama


Netflix blijft zich richten op Zuid-Koreaanse content. Recentelijk verschenen de realityreeks The Devil's Plan en de romantische K-drama's A Time Called You en Doona!.

Aanbevolen artikelen