search
SerieTotaal tipt: deze nieuwe Netflix-series horen op jouw watchlist thuis

SerieTotaal tipt: deze nieuwe Netflix-series horen op jouw watchlist thuis

Dit zijn, volgens onze recensenten, de beste nieuwe series op Netflix om nu op te zetten.

Mitchell van Vuren
Van extravagante animatieavonturen tot grappige superheldenbonje - op Netflix kan je het allemaal vinden. De recensenten van SerieTotaal delen hun beste tips voor een nieuwe Netflix-serie.

Hieronder vind je onze recensies van de hoogst scorende titels op Netflix van de afgelopen tijd.

Crashing Eid | 4 afleveringen
★★★☆☆

Synopsis: Wanneer Razans Brits-Pakistaanse verloofde de Eid-feesten van haar Saoedische familie verstoort, probeert ze hen ervan te overtuigen dat hij een geschikte partij is.

Recensie: "'Crashing Eid' had net zo goed een Nederlandse romantische komedie kunnen zijn. De serie zit vol grappen: fysieke humor, bijdehante puberlol en de welbekende ouderlijke hysterie over een nieuwkomer. Er valt veel te lachen en het racisme wordt naar de achtergrond gedrongen, waarmee de kijker dikwijls vergeet hoe ongepast het gedrag van Razans familie eigenlijk is."

Lees de rest van de recensie.

Scott Pilgrim Takes Off | 8 afleveringen

★★★★☆

Synopsis: Scott Pilgrim ontmoet het meisje van zijn dromen, Ramona Flowers, maar leert dat hij haar zeven boosaardige exen moet verslaan om met haar uit te kunnen gaan. Dan wordt alles nog ingewikkelder.

Recensie: "Hoewel het verhaal een heel andere kant opgaat is deze serie is nog steeds Scott Pilgrim ten voeten uit, met verwijzingen naar oude videogames, knipogen naar eerder werk en een lekkere soundtrack. Alleen Scotts ex Envy Adams heeft een heel andere persoonlijkheid dan in de film, maar dat past perfect bij de stijl van deze serie."

Lees de rest van de recensie.

Strong Girl Nam-soon | 16 afleveringen
★★★☆☆

Synopsis: Volgt een familie die superkrachten heeft, allemaal doorgegeven door de vrouwen van de familie. De rijke Hwang Geum-ju en nederige Kang Bong-go zijn op zoek naar hun lang verloren dochter Kang Nam-soon.

Recensie: "'Strong Girl Nam-soon' trekt alles uit de kast voor een cartooneske superheldenkomedie. Geanimeerde effecten zoals bewegingsvectors en stripboekrasters verschijnen bij de gevechten in beeld en vrijwel elke zin en gezichtsuitdrukking wordt begeleid door een geluidseffect."

Lees de rest van de recensie.

Aanbevolen artikelen