search
Deze stevige misdaadfilm stream je binnekort bij Netflix

Deze stevige misdaadfilm stream je binnekort bij Netflix

Vanaf donderdag 30 november is het mogelijk om de Japanse misdaadfilm 'Hard Days' of ook wel 'Saigo made Iku' te streamen bij Netflix.

Patricia Koning
De film Hard Days weet tot op heden een mooie 7.1/10 te scoren op de site van IMDb. Voeg hem toe aan je watchlist zodat je donderdag gelijk kan gaan kijken.

Netflix geeft de termen corrupte agent, Aziatische actie en spannend mee aan de Japanse misdaadfilm.

Regie en cast


De film is geregisseerd door Michihito Fujii. Hij is al sinds 2011 actief als regisseur en ook wel bekend van eerder werk als Akuma en The Last 10 Years.

In Hard Days zien we Akira Emoto, Ryôko Hirosue, Gô Ayano, Tetta Sugimoto, Jun'ichi Okada en Maho Yamada.

Het verhaal


Een zwaar wanhopig agent tilt al een hoop verschillende problemen met zich mee. Onderweg naar zijn moeder slaat het noodlot toe en schept hij een voetganger met zijn auto.Een nieuw probleem volgt voor hem als hij denkt dat hij veilig is weggekomen na het plegen van dit misdrijf. Helaas voor hem is er een getuige die zijn nummer heeft.

Over de film


De film is een remake van de Zuid-Koreaanse film A Hard Day uit 2014. Deze film deed het onverwacht erg goed. Zo goed zelfs, dat er al remakes van zijn in Frankrijk, Filipijnen en China.Nu dus een nieuwe remake van Japanse bodem. Afgezien van een IMDb score, zijn er verder nog geen scores bekend.

Netflix


Vanaf donderdag 30 november kunnen we de film gaan streamen bij Netflix. Het zal daarna vast niet lang duren voor de eerste scores en reviews bekend zullen zijn.

Aanbevolen artikelen