search
Tweede seizoen voor 'Godzilla'-serie 'Monarch: Legacy of Monsters': een 'no-brainer' of toch...

Tweede seizoen voor 'Godzilla'-serie 'Monarch: Legacy of Monsters': een 'no-brainer' of toch...

De nieuwe grote serie van Apple TV+ wordt onzettend goed bekeken, dus je zou zeggen dat het een 'no-brainer' is.

Zilko Tarici
Apple TV+ heeft inmiddels alweer drie van de in totaal tien afleveringen van Monarch: Legacy of Monsters online staan om te streamen.

De serie is een voortzetting van de verhaallijnen die werden neergezet in het zogenaamde MonsterVerse, dat inmiddels al uit vijf films bestaat.

Monster succes


Tot dusver zijn critici zeer te spreken over de serie en lijkt de marketing goed te hebben geholpen om mensen naar AppleTV+ te brengen.

De exacte kijkcijfers zijn echter nog niet bekend, dus het is nog onduidelijk of dit genoeg is voor een tweede seizoen. Maar hoort een tweede seizoen eigenlijk sowieso wel tot de plannen van de makers?

Alles is mogelijk


The Direct sprak onlangs met meerdere leden van het productieteam van de serie. Uitvoerend producent Matt Fraction gaf tijdens dit gesprek aan dat een tweede seizoen in elk geval mogelijk is. Aldus Fraction:"Monarch is niet ontworpen als een miniserie. We houden van de personage en deze wereld. En als we geluk hebben, denk ik dat we nog wel even verder kunnen gaan met deze serie."

Drie seizoenen?


Showrunner Chris Black gaf daarnaast aan dat het aan de kijker is of er een tweede seizoen komt:"Ik bedoel, het ligt allemaal aan de kijkers en de fans. We hopen dat zij reageren op het verhaal dat we vertellen.

We moesten deze serie heel secuur opbouwen om er 10 uur content van te maken. Maar als we geluk hebben kunnen we dit uitbreiden tot twee of drie seizoenen."

De serie wordt in elk geval niet in de weg gezeten door de gebeurtenissen uit Godzilla: King of the Monsters, die zich in 2019 afspeelt.

Monarch: Legacy of Monsters is nu te streamen op Apple TV+ en loopt door tot begin januari. Daarna verschijnt op 12 april 2024 de film Godzilla x Kong: The New Empire.Deze grote en monsterlijke serie trekt bakken met kijkers en knalt direct naar de nummer 1 positie op Apple TV+[/more]

Aanbevolen artikelen