search
Netflix komt op 1e Kerstdag met deze fantastische comedyshow van superster Ricky Gervais

Netflix komt op 1e Kerstdag met deze fantastische comedyshow van superster Ricky Gervais

Ricky Gervais is weer terug met een fantastische comedyshow op Netflix.

Bas de Kramer
De kerstvakantie komt eraan en Netflix zal rond die tijd weer met de nodige nieuwe series en shows komen. Zo komt er ook de nodige comedy op de streamer.

Topcomedian Ricky Gervais komt met zijn special Armageddon. Het is voor de Britse comedian alweer zijn derde special voor Netflix en de trailer belooft alvast een hoop goeds.

Gervais en Netflix


Gervais heeft een langer lopende deal met Netflix, waar onder andere de serie After Life uit voortkwam. Daarnaast kwam Gervais in 2018 met de Netflixspecial Humanity en volgde in 2022 de special SuperNature.

Ricky Gervais tourt al enige tijd rond de wereld met de show Ricky Gervais: Armageddon. Zo was hij onder andere te zien in de legendarische Hollywood Bowl in Los Angeles in de Verenigde Staten.

1e Kerstdag


De special zal precies op eerste Kerstdag, 25 december, verschijnen op Netflix. “Ricky Gervais spreekt over het einde van de mensheid, politieke correctheid, familiehuwelijken, begrafenissen en artificiële intelligentie” aldus de officiële toelichting. Zelfs noemt de komiek het alvast zijn favoriete show ooit.

Aanbevolen artikelen