search
Verbaasde acteur haalt uit naar zeurende acteurs uit 'Euphoria': "dat is gewoon normaal"

Verbaasde acteur haalt uit naar zeurende acteurs uit 'Euphoria': "dat is gewoon normaal"

Euphoria-acteur verdedigt Sam Levinson: "Misschien kunnen jongere acteurs het niet aan"

Stan Feyter
De succesvolle tienerreeks Euphoria staat niet enkel bekend om zijn sterke plot en bekende acteurs. Sinds de première in 2019 ontstaan er ook regelmatig geruchten over de chaotische situatie op de set.

Schrijver en regisseur Sam Levinson, ook bekend van The Idol, zou naar verluidt erg veeleisend en perfectionistisch zijn. Dit zou leiden tot lange shoots en een slechte behandeling van sommige acteurs. Niet alle acteurs bevestigen echter dat de omstandigheden op de set zo slecht zijn.

Abnormale ervaring?


Colman Domingo, die in de serie de rol van Ali vertolkt en daarvoor bekroond werd met een Emmy-award, ontkent de geruchten met klem. In een interview ter promotie van zijn nieuwe Netflix-film Rustin ging hij dieper in op zijn ervaring als Euphoria-acteur.

Domingo werd gevraagd of zijn werk op de set van Euphoria een abnormale of slechte ervaring was. Hij was het daar niet mee eens en zei dat lange uren en moeilijke opnames nu eenmaal onderdeel zijn van de job als je acteur bent.

Jonge acteurs


"Ik ga niemand zijn ervaring ontkrachten. Maar televisiewerk is lange dagen maken. Soms werk je wel 14 uur per dag. En dan moet je naar huis om je voor te bereiden voor de volgende dag. Je moet echt leven en werken op een heel methodische manier. Veel jonge acteurs zijn misschien niet klaar voor deze taak of hebben niet dezelfde werkethiek," zei Domingo.De acteur zei verder nog: "Ik zit al 32 jaar in deze business. Ik weet wat hard werken is. Dus toen ik die geruchten hoorde, dacht ik: 'Waar komt dit vandaan? Dat is gewoon een normale werkdag'. Wees een professional."

Levinson


Euphoria is nochtans niet de enige serie van showrunner Sam Levinson die onder vuur kwam te liggen wegens chaotische omstandigheden op de set. Zijn serie The Idol werd gekenmerkt door eindeloze re-shoots en controverse op de set.

Bekijk op instagram

Toch verdedigt Domingo Levinson met overtuiging: "Sam is vrolijk, coöperatief en hij ondersteunt zijn acteurs echt." Je ziet het eerste en tweede seizoen van Euphoria op HBO Max.


Aanbevolen artikelen